Славия надви Ботев Враца с минималното 1:0 у дома в

...
Славия надви Ботев Враца с минималното 1:0 у дома в
Коментари Харесай

Славия нанесе шеста поредна загуба на Ботев Враца

Славия надделя Ботев Враца с минималното 1:0 вкъщи в откриващ мач от 17-ия кръг на Първа лига.


На стадион „ Александър Шаламанов “ в столицата „ белите “ стигнаха до успеха с гол на централния бранител Мартин Георгиев в края на първото полувреме. В ролята на помощник за попадението се трансформира Тони Тасев. В 76-та минута ситуацията на гостите се утежни след втория жълт картон на Диого Барбоса. До края на срещата не паднаха нови голове и по този начин Славия продължи с положителното си показване след завръщането на Златомир Загорчич отпред на тима.

За „ белите “ това е четвърта поредна домакинска победа в елита и трета поредна при Заги след тези над Крумовград и Етър, освен това без позволен гол. Съставът е 13-и със 17 точки, колкото има и 12-ият Локомотив София, който занапред има да гостува на Локомотив Пд. Кризата в Ботев Враца се задълбочава, като отборът позволи шесто поредно проваляне за състезание. Христо Янев и компания са предпоследни в таблицата с 10 точки и могат да се озоват на дъното, в случай че Етър шокира първенеца Лудогорец в неделя.

В идващия кръг след паузата за националните тимове врачани посрещат Локо Пд, до момента в който за Славия следва посещение на Лудогорец. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР