Славия и Хебър завършиха наравно - 1:1 в контролен мач,

...
Славия и Хебър завършиха наравно - 1:1 в контролен мач,
Коментари Харесай

В контрола: Хебър не се даде на Славия, Манчев доволен

Славия и Хебър приключиха наедно - 1:1 в надзорен мач, който се игра на стадион " Александър Шаламанов " в столицата. Срещата бе всекидневен дебют за новия старши-треньор на пазарджиклии Владимир Манчев.

Хебър откри резултата в 11-та минута, когато Арсенио Валпоорт се измъкна от  отбраната на " белите ", остана " очи в очи " с Георги Петков и с акуратен изстрел удар означи за 0:1.

Славия изравни в 41-ата минута, когато Христо Попадийн центрира отдясно и Ахмед Ахмедов направи беззащитен стража на Хебър Хадим Н`Диае.

Новото попълнение на " зелените " - полузащитника Алехандро Серано направи всекидневен дебют в 72-ата минута на мача, заменяйки Венсан Марсел.

Владимир Манчев употребява в контролата 19 футболисти на Хебър, като инспекцията в София пропуснаха контузените Олексии Лобов и Боян Кнежевич.   

" Като цяло съм удовлетворен от показаното. Променихме някои елементи и видях много позитивни неща. Има, несъмнено върху какво да работим. Видях внимание и централизация у момчетата, които в огромна степен се извършиха дилемите, в това число и по разнообразни способи. Не всичко се получи на терена, само че като цяло намирам контролата за потребна ", разяснява след дуела наставникът на Хебър Владимир Манчев. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР