Славия гостува на Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг

...
Славия гостува на Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Славия търси задължителна победа срещу Пирин, за да изплува от дъното

Славия гостува на Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата е от 17:30 часа и ще се предава по DIEMA SPORT. Мача може да наблюдавате и с NOVSPORT.COM .

„ Орлетата ” се намират в напредък в последните няколко кръга, в които записаха три следващи победи. Същото обаче не може да се каже за Славия, като столичани записват една от най-кошмарните си серии в елита - 7 следващи загуби.

Пирин надделя Етър с 2:0 като посетители в предишния кръг, а преди този момент съкрушиха Крумовград с 1:0 вкъщи. Успешната серия на Пирин започва с изненадваща победа над Хебър в Пазарджик с 2:1 на 18 септември. Така тимът на Пирин в този момент заема 12-ото място в класирането с 10 точки, а при триумф може да завоюва една или две позиции в подреждането.

Славия е на последната 16-та позиция в таблицата с едвам 4 точки от 10 мача. Гостуващият отбор е в серия от седем следващи загуби и в никакъв случай в последните години не е бил в сходна обстановка. Славия не се разписа в миналите два дуела, като загуби от Левски и Локо Пловдив с 0:2. Сега " белите " срещат по-преодолим противник и считам, че ще вкарат гол. Пирин пък е в чудесна форма и би трябвало също да осъществя попадение.

През предходната акция Славия и “орлетата ” се изправиха два пъти един против различен. И в двата случая столичния отбор победи - 2:1 в Благоевград и 2:0 в София. В последните си пет мача против Славия Пирин няма победа - 2 равенства и 3 загуби. 

Вероятни сформира:

ПИРИН:  Ковальов; Семенив, Дюлгеров, М. Бачев, А. Димитров; Аюб, Бенгюзов; И. Тасев, Сюда, Тютюков; Комано СЛАВИЯ:  С. Вуцов; Томбак, М. Георгиев, Генев, Керчев; Мартинов, Дост; К. Добрев, Г. Иванов, Тасев; В. Николов

СЪДИЯ: Волен Чинков

СТАДИОН: “Христо Ботев ”, Благоевград

НАЧАЛО: 17:30 часа
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР