Славия“ чака Димитър Рангелов, за да реши проблемите в атака,

...
Славия“ чака Димитър Рангелов, за да реши проблемите в атака,
Коментари Харесай

Чакан в „Славия“ почна с „Енерги“

„ Славия “ чака Димитър Рангелов, с цел да реши проблемите в офанзива, само че нападателят стартира тренировки с немския третодивизионен „ Енерги “ (Котбус). 35-годишният състезател е свободен сътрудник от юни, откакто през предишния сезон записа 9 гола и 6 асистенции в 27 мача за турския втородивизионен „ Юмранийеспор “.

Българинът има общо 3 сезона в кариерата си за отбора от Котбус, като в 84 дуела за клуба е вкарал 31 попадения. Треньорът Клаус-Дитер Волитц изясни, че българинът е помолил да поддържа форма с „ Енерги “.

„ Не сме се разбирали нещо с него, нямаме даже и устно съглашение за каквото и да е – сподели наставникът. – Не желая нито да изключвам, нито да злоупотребявам, че той още един път ще облече екипа на „ Енерги “.

Франк Ноак, немски публицист от Котбус, изрази подозренията си, че Рангелов ще остане в клуба.

„ Просто политиката е такава – изясни репорерът на електронното издание „ LR online ”. – В тима има единствено двама играчи над 30 години, а „ Енерги “ залага на млади момчета. Част от почитателите са въодушевени от опцията Рангелов още веднъж да играе за отбора, само че това значи да се обърне тил на три обещаващи момчета в офанзива. “

Рангелов има кардинална сделка да се завърне в родния си клуб „ Славия “, в случай че не си откри тим в чужбина. На „ Овча купел “ го чакат с неспокойствие, защото „ белите “ изпитват усложнения в предни позиции след продажбата на Ивайло Димитров-Косъма. Бившият нападател на отбора към този момент има 4 попадения в пет мача за арменския „ Арарат “.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР