Славиша Стоянович остава треньор на Левски поне до края на

...
Славиша Стоянович остава треньор на Левски поне до края на
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Ако всичко е наред, оставам в Левски до юни

Славиша Стоянович остава треньор на Левски най-малко до края на сезона. Днес той призна, че е бил поканен да поеме националния тим на Латвия. Стоянович изведе " сините " на първа подготовка за 2019 година, след което приказва пред медиите.

" Добър ден на всички, честита Нова година! Пожелавам ви всичко положително, доста шанс и здраве.

Аз съм тук, макар слуховете и спекулациите. Наистина имах оферта от националния тим на Латвия, само че в случай че всичко е наред - оставам в Левски до юни. Договорът ми е за година плюс още една, а не за две, както видях написано някъде. След края на сезона би трябвало и двете страни да сме съгласни, с цел да продължим работата си.

В последния месец през есента нещата не бяха по този начин, както искахме. През новата година ще има промени. В професионалния футбол няма място за отчаяние. Надявах се новите играчи да са тук на първата подготовка. Надявам се тези футболисти, които съм желал, да бъдат привлечени по-бързо.

 Божидар Митрев изискал солидна наказателна клауза, с цел да напусне Левски
Божидар Митрев изискал солидна наказателна клауза, с цел да напусне Левски

Вратарят не попада в проектите на Славиша Стоянович

Със Спас Русев говорихме към подготовката, както и описът с играчите, които ще пътуват за Кипър и кои няма. След медицинските проби ще реша кои да взема и кои не. Групата ни е огромна за естествена работа. Желанието ми е да пътуваме за Кипър с 24 полеви играчи и 3 вратари. Окончателният лист ще го координирам с Кирил Вангелов и ще го обявим в четвъртък.

Надявам се, че новите попълнения ще са тук допустимо най-бързо. Имаме недостиг по бековете и в центъра на терена. Има интерес към Станислав Костов. Трябва да се откри и един нападател. Ще забележим какво е ситуацията и с Николай Михайлов. Може да се наложи да вземем и един вратар.

 Снимка 398913
Източник:

Това е доста значим интервал за нас. През есента пробвахме да балансираме тима. Имаше доста футболисти, които бяха контузени и не бяха правили подготовка. Сега аз и моите асистенти знаем какво желаеме и каква подготовка ще вършим. Ще желая подобен Левски, какъвто видях против ЦСКА. Искам Левски да е физически добър, да играе с експанзия през целия мач, а освен едно полувреме.

Надявам се да бъде назначен нов шеф. Говорил съм със Спас Русев и по тази тематика. Надявам се това да стане допустимо най-бързо. Левски има потребност от по-добра организация.

Водят се договаряния с Мартин Райнов. Нещата не са лесни. Желанието е едно, действителността друга. Впечатленията ми от Димитър Иванков са положителни. Обича Левски, войник е. Той е добър треньор и добър човек.

 Двама нови футболисти идват през днешния ден в Левски?
Двама нови футболисти идват през днешния ден в Левски?

Отборът започва подготовката си тъкмо в 10:00 часа

Дал съм лист с играчи, които желая. Ако някой не си тръгне обаче, няма по какъв начин да притеглим някой. Трябва да се освободи някой, тъй като имаме огромна група. Надявам се да бъдем покрай Лудогорец. Трябва да сме спокойни и да вървим крачка по крачка. Ще забележим най-после дали сме съумели да реализираме задачите си.

Не желая да загатвам имена за играчи, които желая. Аз съм дал лист. И Божинов, и Бандаловски са положителни играчи. Познавам Бандаловски още от Партизан. Отбор като Левски би трябвало да има повече българи, които играят и в националния тим. Моето предпочитание е такова. Не съм аз обаче този, който дава парите. Мога да кажа единствено това, което желая.

 Снимка 398912
Източник:

Лицензът на Левски за Европа е огромен проблем. Не е в моята компетентност. От клуба ми споделиха, че всичко ще бъде наред и ще бъде платено до крайния период.

Бразилците имат проблем с полета. Единственото несъмнено е, че за Кипър ще пътуват 27 футболисти с вратарите. Знам, че има интерес към юношите.

Аз не съм поставял условия, имам стремежи по какъв начин да действа клуба. На 16 декември съм дал на Красимир Иванов своя разбор. Дошъл тук, с цел да оставя нещо тук, а освен да вегетирам в клуба ", съобщи Стоянович.

 Малко почитатели на
Малко почитатели на " Герена ", доста обич за Слави Костов и Иванков

Левски се събра за подготовка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР