Слави Трифонов взима решенията в Има такъв народ и най-нормалното

...
Слави Трифонов взима решенията в Има такъв народ и най-нормалното
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Ако Слави Трифонов взима решенията, защо да говорим с Пламен Николов |

Слави Трифонов взима решенията в " ИТН " и най-нормалното нещо е да седне и да приказва с хората, от които търси поддръжка. И аз се запитвам, в случай че Слави Трифонов взима решения и не желае да води такива диалози, за какво би трябвало да приказваме с Пламен Николов. 

Това съобщи Борислав Сандов, народен представител от ПГ на " Демократична България ", по Българска национална телевизия. Не познаваме добре Пламен Николов, не ми наподобява като човек, който ще взема решения в тази страна, а в действителност това е най-тежката отговорност, добави той.

Не желаеме постове, не сме заявявали в никакъв случай каквито и да е постове и - в случай че това го твърди Слави Трифонов, значи, че той си разрешава да не споделя истината още през цялото време, безапелационен е Сандов. 

Казахме, че желаеме съглашение, само че да не е съдружно, тъй като това значи напълно друго нещо, добави той. 

Чувам от ГЕРБ, че те нямат да вземат участие в гласуването, това значи ли, че Бойко Борисов към този момент е " опрощение " и са се разбрали при невисок кворум да се реши ръководството, попита Сандов. По думите му, в случай че единствено от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи поддържат държавното управление на " ИТН ", от " Демократична България " ще минат в съпротива. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР