Слави Трифонов скочи срещу кмета на Стара Загора Няма и

...
Слави Трифонов скочи срещу кмета на Стара Загора Няма и
Коментари Харесай

Eкшън в bTV! Халваджиян и куп журналисти атакуват медията

Слави Трифонов скочи против кмета на Стара Загора

Няма и ден напоследък, в който продуцентът Магърдич Халваджиян да не е бил забелязвян в периметъра на дребното НДК – там, където се обитават студиата и администрацията на бТВ.

Причината напълно не е елементарна разходка в околния парк, а целеустремено обграждане на шефовете на малкия екран, с които врелият и кипял в шоубизнеса арменец се пробва да води договаряния за преместването си от конкурентната Нова тв, оповестиха за HotArena очевидци. Кланът Халваджиян от много време желае да се върне назад в програмата на бТВ, изключително откакто предаването им „ Господари на ефира “ внезапно изчезна от ефира. На няколко пъти те даже сами си пуснаха слуха, че нов техен план към този момент е контрактуван за лъчение. Халваджияните обаче напълно не са единствените с тази цел, същите нападения правели и други продуценти от Нова, които очевидно към този момент са усетили измененията в собствеността там като опасност. Малко по-дискретно, само че отново със забележителен интензитет, продуцентът Евтим Милошев предлага излъчвания и планове на управлението на бТВ.

Около договорката за Нова тв чиновници и външни продуценти работят в неустановеност, тъй като част от отделите са обезглавени и няма проект за програмната скица. бТВ обаче си е наредила програмата до края на годината и надали ще опре до продуцентте от Нова тв. Вече е ясно, че през есента бТВ ще извади „ Фермата “, както и нов сезон на „ България търси гений “.

Освен това, съгласно хора от Нова тв, спазването на публицистичната политика на медията от много време насам е като вървене на въже. Половината от репортерския и редакторски състав се пробват да създадат контакт, с цел да се реалокират. В бТВ обаче към този момент са се спрели единствено на две дами – кореспондент и продуцент на настоящи излъчвания, които ще назначат, най-вероятно и с тях ще приключат прехвърлянията. Продуцентката – Валерия Чанкова, към този момент даже е застъпила на работа в нюзрума на бТВ, откъдето в действителност тя започва тв кариерата си. Други два някогашни фрагмента на същата телевизия – Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, също са се пробвали да се завърнат, само че безрезултатно, тъй като в това време шефовете на новините са си запълнили редиците.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР