Слави Трифонов се включи в търг по случай 35 години

...
Слави Трифонов се включи в търг по случай 35 години
Коментари Харесай

Слави обсипва китарист със скъпоценни камъни върху колекционерска китара за 40 бона

Слави Трифонов се включи в търг по случай 35 години от основаване на една от най-прочутите марки китари в света.  След наддаване за един от 135 инструмента съумя да се снабди с един от тях, научи HotArena.

Китарата е направена от висококачествено дърво и става още по-специална поради скъпоценните камъни с които е обсипана. " Китарата е инкрустирана с редки скъпоценни камъни, изобразяващи змей. Изработена от най-голям клас кленово дърво със специфичен индустриален номер и 20 годишна гаранция ", гласи известие, споделено в формалната страница на „ Ку-ку бенд “ в обществените мрежи.

Макар да не издават цената на струнния музикален инструмент, обожател на Цецо Недялков споделя тъкмо какъв брой коства китарата. Той споделя, че в Лондон сумата, за която може да бъде закупен подобен инструмент, стартира от близо 20 хиляди евро.

Слави Трифонов постоянно оборудва сътрудниците си с най-висококачествени музикални принадлежности. Венко, Гъмзата, Годжи и всички останали са снабдени с инсталация за стотици хиляди лв., писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР