Слави Трифонов публикува отворено писмо до медиите, в което призовава

...
Слави Трифонов публикува отворено писмо до медиите, в което призовава
Коментари Харесай

Слави Трифонов вече набира хора за политическия си проект, вижте изискванията

Слави Трифонов разгласява отворено писмо до медиите, в което приканва тези, които желаят да вземат участие в "една невиждана смяна " и да създадат "България прелестно и мечтано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни ", да му пишат на електронната поща - [email protected]. Шоуменът още веднъж декларира устрема си да смени политическата класа в страната с нови хора.
Кандидатите би трябвало да са българи, само че може да не живеят в България. Основните условия към тях са да са образовани и положителни експерти в своите области. Също по този начин те би трябвало да са самостоятелни и да желаят да трансформират страната.
Слави Трифонов задава на претендентите за неговия политически план следните въпроси:
"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, с цел да се усъвършенства методът ни на живот, би трябвало да реагираме като общественост, а не като обособени човеци? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те в действителност ни съставляват непрекъснато и нашият ангажимент да ги следим и направляваме е всекидневен, а не се изчерпва единствено с изборния ден? И изобщо, пука ли ви за това, което се случва в България? ".
"През всичките тези години задавах въпроса "Защо не се включиш в политиката? " на всеки почтен, надарен и честен човек, който срещах. И отговорът постоянно, но постоянно, беше еднакъв: "Политиката е мръсна работа, не желая да се занимавам с тази скотщина ". Колко разумно и ужасно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни съставляват в Парламента, би трябвало тотално да се промени ", споделя Слави Трифонов.
"А, като се изключи че аз мисля по този начин, по този начин мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно споделиха на легален референдум, че желаят мажоритарен избор ", добавя водещият на шоуто на Слави.
"В последна сметка думата "република " идва от "res publica " и значи "общи каузи ". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я вършат такава ", приключва посланието си Слави Трифонов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР