Слави Трифонов отново използва социалните мрежи, за да критикува Бойко

...
Слави Трифонов отново използва социалните мрежи, за да критикува Бойко
Коментари Харесай

Трифонов: Премиерът трябва да бъде подведен под наказателна отговорност за умишлено всяване на паника сред населението

Слави Трифонов още веднъж употребява обществените мрежи, с цел да подлага на критика Бойко Борисов и взетите от него ограничения. Дългия е мнение, че министър председателят би трябвало да бъде подведен под наказателна отговорност за съзнателно всяване на суматоха измежду популацията: 

Преди 17 дни министър-председателят Бойко Борисов съобщи с трагичен глас, че след две седмици в България ще пристигна Адът. Представете си в този момент, че това нещо го споделя министър-председателят на една естествена европейска страна. Примерно Холандия, Германия, която и да е. Веднага, но незабавно медиите, обществото, опозицията, абе всички ще скочат и ще стартират да питат: Как ще приказваш по този начин, имаш ли информация, която ние нямаме? А даже и да имаш, за какво плашиш хората?

Та, ти си министър-председател, би трябвало да се грижиш те да бъдат спокойни! Ще го държат виновен и в последна сметка едно такова изявление ще му коства министър-председателския пост.

Но защото не сме в естествена европейска страна, нито сме в Холандия, нито сме в Германия, а сме в България- тук министър-председателят преди 17 дни изплющя това изказване, че след две седмици ще пристигна Адът. Журналистите го загледаха с мъждив взор, възкликнаха " булю-булю-булю " с изплашен и ужасяващ глас, а обществото се заключи още по-здраво зад вратите си…и зачакахме.

И аз тъй като съм част от обществото и пребивавам и работя в България, се пробвах да кажа: Абе, нито е вярно да се приказва по този начин, нито има учредения за сходно изказване.

И от кое място накъде ти, Бойко Борисов, в тази ненормална обстановка ще използваш сходни древен термини?! Сигурно си бил в Ада и знаеш какво е там и в този момент се опитваш да ни предупредиш. Е, да, но Адът не пристигна!

И ти излъга за следващ път. И в този момент какво? Ами, следното – ти би трябвало да понесеш отговорност за това. Юридическа и морална. Юридическа, тъй като си министър-председател, а не гуру и не приказваш на фракция, а на цялостен един народ. И по смисъла на закона, ти нарушаваш член 326 от Наказателния кодекс за всяване на суматоха. А морална отговорност, тъй като, господин Борисов, министър- ръководителят би трябвало да е добър човек.

Добър, грижлив, виновен, честен. Не си ли склонен? А не човек, който плаши хората единствено и единствено, с цел да е самовластник в изключително състояние, тъй като това пъклен доста го кефи. Аз знам, че ти няма да понесеш никаква отговорност, тъй като прокурорът е ангажиран с друго, а в честен проект кой ще ти я потърси? А? Кой? Ти и на това разчиташ, че в действителност никой няма да ти потърси никаква отговорност…. Засега!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР