Слави Трифонов не е човек, който иска персонална власт. Той

...
Слави Трифонов не е човек, който иска персонална власт. Той
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разкри дали Слави ще е премиерът на ИТН

Слави Трифонов не е човек, който желае лична власт. Той желае резултати. Това изрично съобщи в изявление за bTV зам.-председателят на „ Има подобен народ” Тошко Йорданов. Така той отговори на Мария Цънцарова дали Трифонов ще е министър председател, в случай че Има Такъв Народ получи опцията да излъчи кабинет.

Според него в служебния кабинет има министри, които се оправят добре – на стопанската система Кирил Петков, на финансите – Асен Василев, само че дали те ще останат в възможен кабинет Йорданов обичайно за партията отговори, че това ще се разбере след изборите.

Пряк избор на основен прокурор – като този на президент, желае ИТН. Ние сме за усилване на директната народна власт. Законът за референдумите би трябвало да бъде поправен, сподели Йорданов.

Програмата ни – с ясни стъпки, по периоди, е поместена на уеб страницата ни. Хората са задоволително грамотни, с цел да я прочетат и да решат дали да ни поддържат. Ако считат, че заслужаваме доверие, ще ни поддържат, продължи още Тошко Йорданов.

Той напомни референдума, проведен от екипа на Слави Трифонов, резултатите от него и отхвърли на партиите да се съобразят с волята на над 2,5 милиона българи. Оттам потегли всичко, ние тези неща ще ги осъществяваме, съобщи Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж повтори, че за партията му някогашният министър председател Бойко Борисов е терорист, а ГЕРБ дефинира като терористите на политическото поле. " Диалог с хора, които са нездравословни, няма да водим ", сподели Йорданов. Добави, че откакто Борисов е станал кмет на София през 2005 година Слави Трифонов няма контакт с него.

Той заяви още, че с Демократична България и „ Изправи се! Мутри вън” партията му може да приказва, тъй като тези обединения се разграничават от статуквото. Голяма част от целите ни се припокриват, сподели зам.-председателя на Има Такъв Народ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР