Слави Трифонов не дава на балерините да качат и грам.

...
Слави Трифонов не дава на балерините да качат и грам.
Коментари Харесай

Слави Трифонов държи балерините си гладни!

Слави Трифонов не дава на балерините да качат и грам. Шоуменът тормози екипа си освен във връзка с професионална дисциплинираност, написа " Уикенд ". Дългия се е трансформирал в същински деспот на тематиката външен тип и постоянно чете конско на свои подчинени. Най-строг е водещият към девойките от балета си, на които не разрешава да вървят на работа без маникюр или пък качили някое килце допълнително – отбелязва изданието.

От години Слави Трифонов се майтапи пред камерите с доста от подчинените си по въпросите за непотребните килограми. Многократно Дългия е нападал китариста Иван Стоянов, че не желае да съблюдава диети и единствено натрупа килца на талията. Шоуменът не подминава и Краси Радков, който точно около напрежението на ежедневните фотоси и участия стана много мощен в осанката. Едва неотдавна комикът е почнал да се вталява, само че не прекомерно бързо.

Преди време под ударите на Дългия постоянно попадаше и беквокалистката Цветелина Грахич,която до неотдавна бе част от шоуто. От пухкаво момиче тя се трансформира във вейка точно поради забележките на Слави Трифонов.

„ Само някоя от балерините да качи и кило и той към този момент е забелязал. Обикновено прави подмятания, само че в случай че момичето не се подложи на режим, стартира да става и по-директен “ – издават осведомени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР