Слави Трифонов коментира също заплахите на депутата от ГЕРБ Антон

...
Слави Трифонов коментира също заплахите на депутата от ГЕРБ Антон
Коментари Харесай

Слави за скандала със заплахите: Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!

Слави Трифонов разяснява също заканите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев от Нова телевизия.
Той дефинира двамата политици като " ояли се с власт представители на сегашната политическа система " и разяснява, че поради такива като тях и поради " услужливото безмълвие " на публицистите обстановката е такава.
След това разгласи, че една от песните в новия му диск се назовава “Идем, идем, паплач проклета! Срещай ни и трепери!”.
Публикуваме цялата позиция на Слави без редакторска интервенция:
" Седя в офиса дружно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и приготвяме един план да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от " Ку-Ку Бенд ". Песни като " Боят настана ", " Откога се е, блага моя майно льо ", " Пустите клисурци " и изобщо велики български патриотични песни, които демонстрират, в действителност, какви сме ние, българите.
От друга страна пък, гледах изявлението на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който намерено заплашваше Виктор Николаев, че " ще му изстине мястото ", тъй като, видиш ли, му задавал неуместни въпроси. А по-късно пък Валери Симеонов, още веднъж при Виктор Николаев, правеше същите подмятания, на самозабравил се от властта човек към един публицист, който си прави работата. И си споделих - гледай в този момент, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.
Ясно за какво съзнанието ми избира тези българи, които са били подготвени и са дали живота си за концепция, фантазия, морал.
И тъй като публицистите сега услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, по тази причина сме се докарали дотук.
Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се споделя " Идем, идем, паплач проклета! Срещай ни и трепери! ". "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР