Слави Трифонов е готов за избори. Партията му “Има такъв

...
Слави Трифонов е готов за избори. Партията му “Има такъв
Коментари Харесай

Партията на Слави: Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме!

 Слави Трифонов е подготвен за избори. Партията му “Има подобен народ " е построила структури във всички регионални градове. Това удостовери пред “Труд " зам.-председателят на новата партия Тошко Йорданов и разясни: “Ние сме партия на пет дни, само че във всички регионални градове имаме координатори, както и в чужбина - в Съединени американски щати, Англия, Испания, в Канада ". От “Има подобен народ " са подготвени с организациите и във всички изборни региони в София, предава " Труд ".

“Дори и на следващия ден да са изборите - участваме, подготвени сме! ", безапелационен беше Тошко Йорданов.

“Координаторите ни споделят нашата идея, както и тези хора, които гласоподаваха на референдума. Тези хора отделят от своето персонално време, без да се облагодетелстват за това ", сподели още той. Водещият на Студио Х по Телевизия 7/8 показа, че по-голямата част от членовете на партията и самите координатори са хора в дейна възраст, със личен бизнес и специалисти, а в главната си част в никакъв случай не са членували в “партиите на статуквото ".

“Има подобен народ " утвърди регионални и общински координатори и започва всеобщо набиране на членове и симпатизанти. Процесът е в ход след извършения първи Национален съвет на партията на 19 юли в София, а координатор за Великотърновска област е известният юрист Момчил Иванов.

“По правилник структурата на партията стъпва върху общински организации, които са с опростено управление - единствено координатор и секретар. Работата на общинските структури се управлява от регионалния водач, през който минават молбите за участие. Той може да предлага освобождение на общинските управления, за отхвърля членове и т. н. ", разясни пред “Труд " Момчил Иванов.

Юристът добави, че все още в района са признати над 400 признати членове на “Има подобен народ ", а по правилник партията записва и симпатизанти.

Секретарят на Бачковския манастир Васил Апостолов е координатор на партия “Има подобен народ " за Асеновград. За политическата кариера на Апостолов игуменът на манастира свещеник Сионий споделя, че не го интересува, тъй като секретарят не е свещеник.

Координатор на партията в Пловдивска област е адвокатката Николина Деспотова, брачна половинка на тогавашния общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Стойчо Кузев. Известният с буйния си манталитет Кузев беше и претендент за кмет на Пловдив. Деспотова попада в партията след присъединяване си в кастингите в “Шоуто на Слави ".

Дебют в политиката вършат двамата координатори за Пловдив-град. Димитър Миланов и Манол Манолов не са членували в партии до момента. Първият е правист на свободна процедура, вторият - психолог. “Интересът към участие в партията е огромен, получаваме повече позвънявания, в сравнение с чакахме ", съобщи за “Труд " Димитър Миланов. Отказа обаче да уточни числа.

Инж. Тодор Иванов от архитектурно бюро “Атика Р5 " е индивидът на Слави в Бургас. “Аз съм регионален координатор на партията “Има подобен народ " “, сподели пред “Труд " Иванов. Преди това не е членувал в никоя партия. На 41 години. Завършил е Математическата гимназия в Бургас, след това Техническия университет в София.

Над 200 са членовете в Бургаска област, като ползата продължава да пораства. Участвам в митингите както в Бургас, по този начин и в София в качеството си на свободен жител, сподели още Иванов - “мотивът ми за присъединяване в този политически план е, че изцяло споделям задачите на партията, заложени в учредителната декларация, които са и желанието на 2.5 млн. българи, взели участие на референдума през 2016-а ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР