Слави печели по 2-3 милиона чисто само от договора с

...
Слави печели по 2-3 милиона чисто само от договора с
Коментари Харесай

Бареков: По избори партиите плащат тлъсти журналистически заплати от субсидии

Слави печели по 2-3 милиона чисто единствено от контракта с бТВ. Миролюба, Хекимян, Виктор Николаев, Шербетова, Жени Баджака, Индиеца от бТВ и Нова месечно взимат по 15-20 хиляди лв. от заплати и награди. Тоест четири пъти повече от един народен представител и даже повече от евродепутат. Това декларира в своя публична позиция някогашният евродепутат Николай Бареков.

" На изборите партиите заплащат тези журналистически хонорари и заплати от партийните си каси и дотации. Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация, Движение за права и свободи, Марешки изляха по максимума от 2 милиона на партия в медиите.

По каква логичност Сметната палата и КПКОНПИ управляват партийните разходи и декларациите на депутатите и партиите, а никой в страната не се интересува къде действително се харчат държавните пари, еврофондовете и дотациите - в медиите за заплати, комисионни и бонуси за медийни босове и псевдожурналисти, по-точно “говорещи глави” ", написа още Бареков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР