Слави направи партия, постигна висок резултат. А дали тази партия

...
Слави направи партия, постигна висок резултат. А дали тази партия
Коментари Харесай

Черепа сензационно: ИТН вече не принадлежи на Слави

Слави направи партия, реализира висок резултат. А дали тази партия е негова? Имам опасения, че партията на Слави към този момент не принадлежи на Слави. С тази сензационна трактовка за развоя на предизборния развой у нас олигархът Васил Божков надъхва електората си от „ Българско лято “ в последните дни. 

Във видео по какъв начин неговите представители се срещат с гласоподаватели в Перник той изяснява на локалните водачи, че доста деликатно трябвало да изясняват на всички, с които се срещат, по какъв начин да гласоподават и за кого да гласоподават. И твърди, че гласът им няма да изгори, в подтекста на предстоящата висока електорална поддръжка точно за Има Такъв Народ на Трифонов.

Вчера пък го предложения на спор – продължение от техен диалог преди година в офиса му на „ Московска “ 43. Шоуменът досега отговори с изрично „ не “ единствено на Бойко Борисов, освен това не персонално, а посредством заместника си Тошко Йорданов.

Черепа неведнъж от началото на акцията афишира, че партията на Дългия е негов директен съперник за лидерското място, а в този момент декларира, че цели в случай че не „ златния орден “ от изборите на 11 юли, то най-малко бронз. „ Всички ги е боязън от нас “, убеден е Божков.

Иначе в платформата си той заимства много от точките на другите политически сили, борещи се за посланичество в 46-ото Народно събрание, като приемането на Закон за физическия банкрут, препоръчан още преди години от Мая Манолова, да вземем за пример.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР