Славата в Холивуд не се случва за една нощ. За

...
Славата в Холивуд не се случва за една нощ. За
Коментари Харесай

18 холивудски звезди, започнали кариерата си в порно индустрията


Славата в Холивуд не се случва за една нощ. За множеството артисти ранните им години са изпълнени с терзания по отношение на триумфа в промишлеността - работните места са нищожни и непостоянни, което води до доста терзания за пари. Така че не би трябвало да е огромна изненада, че много холивудски звезди се обърнали към филмите за възрастни през тези времена, когато парите им са били лимитирани.

Тези сложни времена нормално са при започване на актьорската им кариера, само че някои попадат в порно промишлеността по чиста случайност. Няколко звезди били вербувани от улицата от компании за модели в голи списания! Някои просто се снимали във филм, с цел да платят сметките си, до момента в който други имали уважавани специалности, преди да преминат към по-масовото забавление.

Каквато и да е повода е ясно, че тези звезди се впускат в света на порно промишлеността в избран миг от своята звездна кариера, написа vesti.bg.

Вижте звездите, за които присъединяване в порно не е табу ":

Камерън Диас



Преди филмовата си популярност Диас взе участие във филм за възрастни. Светът обаче евентуално в никакъв случай няма да го види, тъй като тя купува правата върху него с приходите си от кино лентата " Маската " от 1994 година

Арнолд Шварценегер



В интернет няма секс лента с Арнолд Шварценегер и за това всички би трябвало да сме признателни. Въпреки това, преди този културист да доближи огромните си времена, той е направил няколко фотоси за порнографското списание After Dark.

Мат Лебланк



Мат Лебланк може вечно да бъде прочут като Джоуи от Приятели, само че началото му като артист било малко по-сензационно. Актьорът се възползвал от опцията при започване на 90-те да бъде показан в The Red Shoe Diaries, кабелно шоу, което пресича границата сред драмата и порното.

Дейвид Духовни



Може да го познавате като Фокс Мълдър от Досиетата Х, само че преди да преследва извънземни, Дейвид Духовни се потапя във водите на филмите за възрастни. Той взе участие в същия сериал от началото на 90-те като Мат Лебланк, The Red Shoe Diaries. Въпреки че е избран като „ еротична драма “, той е малко повече софткор порно.

Саша Грей



Саша Грей е огромна фигура във филмите за възрастни от началото на 2000-та година и тя употребява тази популярност, с цел да пробие и в всеобщото актьорско майсторство. Нейното творчество включва както телевизия Entourage, по този начин и присъединяване във филми The Girlfriend Experience.

Силвестър Сталоун



Преди славата на кино лентата „ Роки “, Силвестър Сталоун бил млад артист, който нямал шанс. Изправен пред риска да остане безприютен, Сталоун взе участие във кино лентата за възрастни „ The Party at Kitty and Stud’s “. Това в действителност е първата основна роля на Сталоун! Той работи по кино лентата единствено два дни и получава солидната сума от 200 $.

Джон Хам



Най-известен с осъществяването си на ролята на Дон Дрейпър в драмата Mad Men, актьорската кариера на Джон Хам стартира с приемане на инцидентна работа като сценограф за неназован софткор порно филм.

Сибел Кекили



Преди да стане звезда от кино лентата „ Игра на тронове “ Сибел Кекили взе участие в няколко кино лентата за възрастни в родната си Германия. Кекили е била порнозвезда към шест месеца с артистичното име Дилара, само че тя резервира този стадий от кариерата си в загадка, до момента в който не беше разкрита от медиите инцидентно.

Джеки Чан



Всички познаваме Джеки Чан от емблематичните му филми за кунг-фу, само че даже този занаятчия на бойните изкуства изпада в сложен интервал при започване на кариерата си. През 70-те години Чан взе участие в основаното в Хонконг комедийно порно, наречено All in the Family.

Чанинг Тейтъм



Всъщност филмът Magic Mike, в който основен воин е Чанинг Тейтъм, е въодушевен от ранните години на артиста като стриптизьор във Флорида. Този стадий продължава единствено осем месеца, преди той да реши, че избира да се снима с облекла.

Ким Кардашиян



Никой не би трябвало да е по-благодарен на порното от Ким Кардашиян. Това е безусловно единствената причина, заради която тя е известна. След като нейната секс лента с тогавашния ѝ другар Рей Джей беше „ изтекла “, нейното риалити шоу, Keeping Up with the Kardashians, се появи на бял свят малко по-късно. По-късно Ким театралничи и гола за Playboy.

Саймън Рекс



Саймън Рекс е рабoтил по малко от всичко. Бил е артист, рапър, комедиант, модел и не е изненадващо, че се занимава с развлечения за възрастни при започване на кариерата си. Преди да стане звезда, Рекс се появява в няколко голи подиуми със театралното име " Себастиан ".

Парис Хилтън



Как " богатото момиче от Ню Йорк " се трансформира в международна суперзвезда за две години? Веднага след първото лъчение на телевизионното шоу The Simple Life дружно с Никол Ричи, изтеклата секс лента " 1 Night in Paris " с някогашния ѝ другар Рик Саломон затвърдява славата на Парис вечно.

Кевин Костнър



Въпреки че е разгласен за „ самостоятелен филм “, филмът от 1986 година Sizzle Beach е малко повече от софт порно – с присъединяване на Кевин Костнър. Точно по този начин, преди хитовите си филми Костнър стартира кариерата си в порно филм.

Мерилин Монро



Мерилин Монро е утвърден секс знак, само че в сложен интервал от своя живот се е снимала гола за еротично списание. Ученият Сара Чърчуел твърди: „ Най-големият мит е, че тя е била тъпа. Вторият е, че е била нежна. Третият е, че не може играе. Тя надалеч не беше глупава... ".

Ким Бейсинджър



Ким Бейсинджър е интернационален секс знак на 80-те и 90-те години след присъединяване си в паметната класика „ 9 седмици и половина “. Всеки, който е гледал еротичната драма, знае, че голотата е малко, само че половите тематики са наранени във всяка сцена.

Анна Никол Смит



Анна Никол Смит е почнала кариерата си в развлеченията за възрастни. Тя е една от звездите, която е забъркана с порно промишлеността още от самото си начало. През 1993 година тя даже печели премията на Playboy " Плеймейт на годината " и започва кариерата си на модел.

Хелън Мирън



От сцената до огромния екран, Хелън Мирън е правила всичко. Не единствено, че тя е единственият човек, спечелил Тройната корона за актьорско майсторство, само че се е пробвала и в областта на заниманията за възрастни с роля в „ Калигула “, което е еротична историческа драма, продуцирана от списание Penthouse.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР