Слънцето образува квадратура с Уран – може да се отрази

...
Слънцето образува квадратура с Уран – може да се отрази
Коментари Харесай

Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения

Слънцето образува площ с Уран – може да се отрази неподходящо върху държанието на хората, също върху здравословното положение, може да донесе проблеми от психо-емоционален темперамент. Непредсказуемост на събитията, множеството, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да пораждат неочаквани сантиментални влечения, само че те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще докара до разрушение на фамилии. С изключително внимание да се ползват разпоредбите за сигурност при работа с електрически уреди и съоръжения, химически субстанции. Ако е допустимо отменете за друго време полетите със аероплан.

Луната е в символ Рак от 05:45ч до 05:56ч на 21 януари.

Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с по-голяма угриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на прищявки, неустойчиво въодушевление и изложение на искания. Външните събития минават на втори проект, а по-голям се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не би трябвало през това време да се вършат никакви интервенции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

Продължава 14 лунен ден от 14:39ч на 18 януари до 15:34ч на 19 януари.

Денят е доста сполучлив и благоприятства началото на всяко значимо дело. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Ден на мощните, решителни дейности. Съдбата ще ви покровителства и ще ви защищава от неприятности. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Всяка физическа работа е потребна. Може да нямате въодушевление без причина, самочувствието ви да е влошено, само че това е краткотрайно.

Следва 15 лунен ден от 15:34ч на 19 януари до 16:38ч на 20 януари.

Този ден към този момент се смята за демонски и се управлява от прислужниците на Дявола. Денят е сложен и комплициран, със мощна сила като предния ден, само че характерното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина тя бързо се изразходва. Всичко, което започнете в същото време ще попада на трудности.

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслади на практика няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е уместно за помиряване. Не са изключени разправии с родственици. Необходимо е да бъдете по-внимателни и внимателни, да съблюдавате вътрешно успокоение, да не се поддавате на изблиците на страстите.

Взаимоотношенията могат да бъдат наранени от негативното влияние на този ден – елементарно стават кавги, пораждат разногласия, пораждат се спорове. Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни диалози. Това ще помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Неблагоприятен ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Много внимавайте да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод.

Неподходящо за подкастряне. Може да се утежни здравето.

Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Днес е 5 безоблачен ден - Не би трябвало да се нарушава хармонията в този ден. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да има спорове, в случай че се скарате, дълго време ще остане по този начин, по тази причина проявявайте схващане. За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. Повече да се работи, по-малко говорене. В никакъв случай да не се бездейства. Не би трябвало на никого да се опонира – нито на хората, нито на събитията. Не предавайте доверието на другите, не им завиждайте и не ги осъждайте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР