Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за

...
Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за
Коментари Харесай

В този ден ще успее само този, който не бърза

Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за интелектуална активност, за договаряния. Лесно могат да се намерят решения на значимите въпроси. Лесно се реализират нови запознанства, персонални и настоятелен връзки.

Хармоничните аспекти на Луната със Слънцето и Меркурий също способстват за интервал на хармонизация и непоклатимост. Хората ще се усещат оживени и в приповдигнато въодушевление. Благоприятно е за нови контакти, за другарство.

Луната е в символ Стрелец до 02:48ч на 1 февруари.

Период на висока прочувствена интензивност. В хората се демонстрира нужда да поучават другите, по тази причина управлявайки своите страсти, може обективно да направляваме мисленето на близките в нужното русло. Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите. Благоприятно време за настоятелен мероприятия, за обществени изяви. Рекламни акции почнали в този интервал ще бъдат оптимално ефикасни.

Уязвими са черния дроб, региона на таза, кръвоносната система. Не се предлага преливане на кръв в този интервал. Да не се вадят зъби осен при незабавен случай. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Доминиращ 25 лунен ден от 03:15ч на 30 януари до 04:15ч на 31 януари.

Девиз на деня е "Бързай постепенно ". В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, прибързаност и припряност. Денят е повече подобаващ за бездейност, уединение и покой – размисъл, медитация. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо. Нищо не е инцидентно. Време за предсказания и гадания. Може „ случайно” да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или нужната ви информация. Ще почувствате със сърцето си.

Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте диалозите за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Покупки - Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето утешение и да ви носи успокоение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Днес е 16 безоблачен ден – Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. Не би трябвало да има никакъв безпорядък, безвластие, суетност. Всичко би трябвало да е чисто и подредено. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. По-добре да не се споделя нищо. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР