Слънчевите лъчи тези дни ни напомнят, че зимата не е

...
Слънчевите лъчи тези дни ни напомнят, че зимата не е
Коментари Харесай

Пролетно гадание: Какво означава вашето число

Слънчевите лъчи тези дни ни припомнят, че зимата не е безконечна и че зад ъгъла ни чакат по-топлите пролетни дни.

Което от своя страна ни подсети за едно нумерологично пресмятане, което всеки може да направи преди да настъпи пролетното слънцестоене.

За тези от вас, които не са осведомени, нумерологията е просвета за числата, която ви оказва помощ да предсказвате бъдещето и да предвиждате разнообразни събития. Съществува доста тъкмо врачуване на цифри, което можете да употребявате преди началото на пролетта, написа edna.bg.

Нумерологичното гадаене, както и всяко друго гадаене, се основава на оценка на непостоянни променливи. При гадаенето с карти се разбъркват самите карти. При нумерологичното гадаене е належащо да вземете девет дребни листчета хартия и да напишете на всяко от тях число сред 1 и 9. Трябва да разбъркате тези листчета и да изберете едно от тях, без да гледате.

Изтегленото число би трябвало да се прибави към 3, 4 и 5, защото март, април и май имат такива следващи номера в календара. Ще ви трябват и цифрите на годината - 2, 0, 2, 2. Към резултата би трябвало да добавите и цифрата, съответстващо на първата писмен знак от цялостното ви име. Можете да го разберете благодарение на специфичната таблица:



Нека разгледаме един образец. Лицето с първата писмен знак от името " Е " изтегли случайно число 8. Буквата " Е " подхожда на цифрата 6. Като прибавим числата от пролетните месеци, получаваме:

3+4+5+2+0+2+2+8+6=32. Събирайте числата, до момента в който получите число сред 1 и 9. 3+2=5. Оказва се, че цифрата в нашия образец е 5. Остава единствено да го разчетем, с цел да разберем бъдещето за пролетните месеци. След като и вие извършите изчислението си, вижте какво приказват цифрите по-долу:

1. Ако получите цифрата 1 , тази пролет ще се запознаете с доста нови хора и ще проведете забавни и приятни диалози. Необвързаните хора ще могат да намерят сродна душа. Тези, които са във връзка, ще могат да преминат на последващо равнище в връзките си.

2. Тази пролет ще бъде доста дейна за вас във връзка с събитията на работното място и в бизнеса. Можете умерено да започнете нови планове или да си потърсите нова работа. Възможно е да имате нова мотивация, нови стремежи, цели и благоприятни условия. Следете деликатно какво се случва към вас.

3. Пролетта ще бъде време на духовно развиване за вас. Това ще бъде интервал, в който е значимо да медитирате и да отделяте време за придобиване на нови познания. Вероятно ще имате засилена вътрешен глас и предпочитание да измененията живота си.

4. Числото 4 съставлява единството на четирите детайла. Пролетта ще бъде време на мира, добрина и нравствен мир за вас. Не забравяйте да планирате отмора през тези три месеца. Вероятно ще вършиме единствено тези неща, които ви носят наслада.

5. Числото 5 символизира златната среда и симетрията. Пролетта ще бъде идеалното време да затвърдите любовната си връзка и да се опитате да съумеете дружно. Най-вероятно тази пролет няма да бъде изпълнена с непотребни прекарвания за вас. Всичко ще бъде уравновесено, умерено и предвидимо.5.

6. Тази пролет ви чака креативна " детонация ". Вероятно ще ви хрумнат неповторими и гениални хрумвания. Със сигурност ще можете елементарно да взимате решения, които преди този момент са били доста сложни за вас. Този интервал ще бъде изпълнен с приятни дребни неща за вас.

7. Ще имате огромен шанс във всички области на живота. За да го имате постоянно на разположение, не би трябвало да се отказвате. Направете всичко допустимо, с цел да съумеете в бизнеса и в любовта. Най-добрата отмора за вас тази пролет е да останете в дома си или на друго място, където се чувствате спокойни, признати и заредени. Не се впускайте в импулсивни или грандиозни действия.

8. Т ази пролет ще имате шанс във финансовия бранш. Бизнесът ви евентуално ще потръгне. Възможно е по пътя да се появят нови и преференциални оферти. Не пропускайте нови благоприятни условия, а се възползвайте от всяка една от тях. Ще съумеете да свършите всичко планувано тъкмо в точния момент.

9. Числото 9 значи, че напролет е по-добре да не поемате опасности. Това може да докара до парични загуби и здравословни проблеми. Следвайте проектите си и не отлагайте значимите неща за по-късно. Съществува и възможност да станете жертва на машинация или илюзия. Бъдете извънредно деликатни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР