Слънчев бряг. На 12 юни 2019 г. Слънчев бряг открива

...
Слънчев бряг. На 12 юни 2019 г. Слънчев бряг открива
Коментари Харесай

„Слънчев бряг“ АД инвестира над 1.5 милиона лева в подготовката на инфраструктурата в курорта за летния туристически сезон

Слънчев бряг. На 12 юни 2019 година Слънчев бряг открива 60-и юбилеен сезон със събитие, на което ще посрещне специфичния си посетител Лили Иванова. Това оповестиха от пресцентъра на „ Слънчев бряг “ АД . В партньорство с БГ РАДИО „ Слънчев бряг “ АД ще направи налична музиката на най-голямата звезда на българската поп музика, която е потвърдила, че може да трансформира в шлагер всяка своя ария. Сред формалните посетители на откриването на юбилейния сезон на най-големия курорт у нас ще бъдат и всички хора, професионално ангажирани с историята и развиването на Слънчев бряг.
„ Щастливи сме, че паралелно до нас за откриването на 60-ия туристически сезон, одобри да взе участие Лили Иванова. “, съобщи Златко Димитров, изпълнителен шеф на „ Слънчев бряг “ АД.
Партньор на „ Слънчев бряг “ АД в реализацията на акцията „ Слънчев бряг посреща 60 години “ е БГ РАДИО. „ За нас е огромна чест и наслаждение да участваме в този концерт на мястото, на което за първи път са прозвучали едни от най-големите златни шлагери на България, както в този момент БГ РАДИО показва новите шлагери на сцената на Годишни Музикални Награди “, разяснява Николай Янчовичин, общоприет шеф БГ РАДИО. В рамките на дейния туристически сезон, през месец юни, БГ РАДИО ще основават особено наличие от всички свои слушатели от Слънчев бряг.
Официалното събитие по откриването на летен туристически сезон 2019 година в Слънчев бряг ще се организира на 12 юни 2019 година в Bedroom beach club със специфичен посетител Лили Иванова. На юбилейното събитие „ Слънчев бряг “ АД ще предложения всички професионално ангажирани с развиването на комплекса, отраслови институции, представители на национални и локални бизнес организации.
Всеки клиент на курорта ще има опция да участва на формалното разкриване, както и на концерта на Лили Иванова, закупувайки билет от мрежата на Eventim. Цената на билетите, които към този момент са пуснати за свободна продажба е 40 лева
Най-големият курорт у нас стартира да работи на 1 юни 1959 година с отварянето на първите новопостроени обекти в комплекса ресторант „ Нептун “ и хотел „ Калина “, както и с регистрацията на първия екскурзиант от Чехословакия Франтишек Силвестър. 60 години по-късно на територията на Слънчев бряг към този момент са ситуирани над 200 хотели, заведения и други търговски обекти, които всяка година посрещат милиони туристи.
Освен с туристическата инфраструктура, естествените дадености и многото слънчеви дни, най-големият курорт у нас е и притежател на богата културна история, част от която е и осъществяване на интернационалния фестивал за поп музика „ Златен Орфей “ (1965-1999), който към момента е знак на огромна сцена, направила известни редица родни реализатори и довела в България доста международни имена.
„ Слънчев бряг “ АД влага над 1.5 милиона лева за подготовка на инфраструктурата за летен туристически сезон 2019 на територията на най-големия курортен комплекс у нас. Основните разноски са за поддържката на улици, алеи, тротоари, озеленяване и защита. Както всяка година главен приоритет остава сигурността, като над 700 хиляди лв. са планувани за видеонаблюдение, защита, надзор на достъпа и така нататък Други над 600 хиляди лв. са планувани за озеленяване, паркоподдържане и алейно осветяване. Близо 200 хиляди лв. ще бъдат вложени в ремонт и рехабилитация на улици, алеи и тротоари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР