Слабостта и некомпетентността на Байдън създават реален риск от Трета

...
Слабостта и некомпетентността на Байдън създават реален риск от Трета
Коментари Харесай

Тръмп заплаши Байдън с Трета световна война

" Слабостта и некомпетентността на Байдън основават действителен риск от Трета международна война ". Това съобщи Доналд Тръмп в тирада на протест в Конро, Тексас нощес, заяви в. " Сега ". " Една от аргументите за украинската рецесия е убедеността на Европа, че при ръководството на Байдън още веднъж може да се възползва от Съединени американски щати и тяхната поддръжка. Нека тъпите американци да свършат всичко, " съобщи Тръмп, напомняйки по какъв начин принуди страните в НАТО да вдигнат вноските си в пакта.  

Тръмп добави, че по време на президентството на Байдън КНДР е нараснала броя на изстрелваните ракети до рекорден брой и още веднъж акцентира неприятното ръководство на изтеглянето на американските войски от Афганистан.  
Дойче Веле: Година власт на Джо Байдън – година на разочарования
От спечелването на рекорден брой гласове до ниско рейтингово президентство, което се бори да одобри основни закони – по какъв начин се обърк...
Прочети повече
" Демократите в Съединени американски щати доведоха външната политика на страната до такава степен, че Русия може да поеме контрола над Украйна, а Китай заплашва Тайван ", сподели още Тръмп.  

" Това, което Байдън, Нанси Пелоси и Шумър направиха с тази страна, е машинация от най-висш порядък ", съобщи Тръмп. " Инфлацията се повишава, цените на бензина порастват, веригите за доставки се разпадат. Можете ли да повярвате на протичащото се? Не можеш да купиш нищо, рафтовете са празни. Написах книга, само че тя не може да бъде оповестена: няма хартия и мастило. Между другото, купете си я, ще ви хареса. Броят на убийствата се усилва, а незаконните мигранти влизат в страната ни с милиони. Китай заплашва Тайван, Иран е покрай основаването на нуклеарна бомба, а Русия може да поеме контрола над Украйна. Можете ли да повярвате? ", сподели още Тръмп пред участниците в митинга.

Още:

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР