Слабата домакинска форма на Манчестър Юнайтед през този сезон намери

...
Слабата домакинска форма на Манчестър Юнайтед през този сезон намери
Коментари Харесай

Солскяер: Манчестър Юнайтед губи, защото... стадионът ни е прекалено червен

Слабата домакинска форма на Манчестър Юнайтед през този сезон откри цветно пояснение. Прекалено многото червен цвят, който се вижда по трибуните в изискванията на пандемията, пречи на играчите по време на мачовете. Заради отсъствието на почитателите, на седалките на долното равнище на „ Олд Трафорд “ бяха сложени огромни червени покривала. Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер разгласи, че това обаче се е оказало огромен проблем за неговите играчи.

" Някои футболисти означиха, че имат броени мигове, с цел да подадат топката и в множеството случаи с периферното си зрение виждат своя съотборник. Покривалата на седалките обаче пречи на това, защото екипите на играчите се сливат с тях “, разгласи Солскяер.

Това принуди Манчестър Юнайтед да сложи черни покривала на седалките от долното равнище на „ Олд Трафорд “, а върху тях с бели букви са изписани апели от акцията против расизма. Явно смяната даде резултат, защото незабавно по-късно беше записана домакинска победа с 2:1 над Брайтън.

„ Червените дяволи “ нямат загуба като посетител във Висшата лига през този сезон и завоюваха всичките си гостувания в Лига Европа – против Реал Сосиедад, Милан и Гранада. На „ Олд Трафорд “ обаче бяха записани четири загуби в шампионата, проваляне от Манчестър Сити за Купата на Лигата и равенства против Реал Сосиедад и Милан в Лига Европа. Тази вечер от 22:00 часа Юнайтед приема Гранада в четвъртфинален реванш от Лига Европа.

Решението за смяната на покривалата на седалките напомни на почитателите случай от 1996 година, когато в мач от Висшата лига „ алените дяволи “ губят след първото полувреме с 0:3 от Саутхемптън като посетител. На почивката сър Алекс Фъргюсън взема решение да преоблече тима си, който през първото полувреме играе със сиви фланелки. Това обаче пречи футболистите да се разграничават на терена и по тази причина през второто полувреме Юнайтед излиза с фланелки на синьо-бели райета. В последна сметка мачът приключва при резултат 3:1 за „ светците “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР