Sky ще се стреми да капитализира най-голямата си инвестиция в

...
Sky ще се стреми да капитализира най-голямата си инвестиция в
Коментари Харесай

Sky залага £5 милиарда за бъдещето си в спортната битка за хола на Обединеното кралство

Sky ще се стреми да капитализира най-голямата си инвестиция в спорта от над 30 години с проекти да демонстрира до 1200 футболни мача годишно, и повече финансиране за новаторско отразяване в играта.

Групата със седалище в Обединеното кралство се надява, че спортът ще бъде основен фактор в битката – освен против други телевизионни оператори, само че и против огромните американски софтуерни колоси – за бъде главният абонамент за развлечения за английските домове.

Дни след обезпечаването на правата за проявление на по-голямата част от футболните мачове от Висшата лига за повече от £5 милиарда, Дейна Стронг, основен изпълнителен шеф на Sky, благосъстоятелност на Comcast, сподели, че договорката лимитира многогодишния залог на Sky на завземане на пазара за извънредно спортно отразяване.

„ Това е огромна работа за Sky “, сподели тя в изявление за Financial Times. „ Имаме лъвския къс от всеки огромен спорт, за който почитателите в Обединеното кралство жадуват до края на десетилетието. Това ни дава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР