Скулптурата ще бъде издигната в курорта Кабарете. Точно там навремето

...
Скулптурата ще бъде издигната в курорта Кабарете. Точно там навремето
Коментари Харесай

Вдовицата на Жоро Илиев му вдига паметник в цял ръст в Доминикана

Скулптурата ще бъде издигната в курорта Кабарете. Точно там преди време Жоро е вложил 500 000 $ в парцели, които в този момент костват към 20 пъти повече.

По това време това е било затънтено селце за хипари и наркомани, а в този момент е един от най-проспериращите курорти, където има много първокласни и апетитни места, струващи цяло положение. Сред тях са и парцелите, които Мая Илиева наследила след разстрела на Главния през 2005 година, написа вестник "Телеграф ".

Запознати с делата на висаджийската вдовица настояват, че паметникът ще е в цялостен растеж. Не се знае и в каква поза ще бъде изваян покойникът, само че статуята му е била поръчана при локален ваятел.

Според клюката, която се носи от уста на уста измежду представителите на столичния ъндърграунд, в статуята на Илиев ще бъде вградена урна с част от праха му. Заради тленните му остатъци, преди години, имаше омраза сред Мая и майката на Георги.

Майката искаше синът й да бъде заровен до убития си брат Васил в Кюстендил, а жена му пожела кремация.

В последна сметка Мая съумява да се наложи и останките на Жоро Илиев бяха изгорени и поделени на три — една част е в Софийски гробища, другата е дадена на майката, а третата — вдовицата остави за себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР