[скрийншот bTV] Четири интервюта с четиримата най-важни хора в държавата

...
[скрийншот bTV] Четири интервюта с четиримата най-важни хора в държавата
Коментари Харесай

Как боят не настанА

[скрийншот bTV] Четири изявленията с четиримата най-важни хора в страната взе Слави Трифонов през предходната и тази седмица. Единствено президентът не дал отговор на поканата. Пред шоумена се явиха министър председателят Бойко Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров, омбудсманът Мая Манолова и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Но единствено изявлението с Борисов провокира цунами в обществените мрежи, което опустоши Трифонов.

Водещият в действителност задаваше въпроси на феновете, надалеч от нахаканото държание, с което те са привикнали да го гледат, със редуциран взор и много нерешителен. " Напивам се от тъга. Борисов надприказва Слави. Слави беше неопитен за въпросите, които зададе, а Борисов на воля си приказваше неистини, без да срещне сериозна опозиция. И в този момент би трябвало да пиша по въпроса. Какво да напиша ", реагира в профила си във фейсбук притежателят на уеб страницата e-vesttnik Иван Бакалов, на което незабавно получи отговор от спортния публицист Станил Йотов: " пИши " Локо София " и бегай. "

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. " Нещата не наподобяват добре за Трифонов. До огромна степен той " ритуално се самоуби ", съобщи в предаването " Хоризонт за вас " политологът Петър Чолаков в коментар на интервютата в шоуто с премиера и основния прокурор. Според него това е било изключително очевидно в диалога с Борисов: " Очакванията бяха той да бъде доста по-критичен и изострен. Вместо това, общо взето, " съобщи крепостта без пердах ".

" Това посещение на Бойко Борисов в шоуто на Слави Трифонов наподобява напълно като шарж: водещият носеше тениска с надпис " Системата ни убива ", само че от самото начало доказваше по какъв начин системата работи ", разяснява Полина Паунова за Дойче веле.

На рецензиите отговори от профила на Слави Трифонов един от сценаристите от шоуто - Тошко Йорданов: " След изявлението на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от публицистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза, че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата. "

В последна сметка във вторник тъкмо сценаристите задочно опонираха на Борисов и за монопола на " Лукойл " за горивата, и за сметките му за външния дълг. Което щеше да е ОК, в случай че бяха подготвили водещия за изявлението - въпреки всичко министър председателят е много предвидим в отговорите си на тези въпроси
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР