Скрийншот БНТ Програмният директор на БНТ Емил Колшуков показа среден

...
Скрийншот БНТ Програмният директор на БНТ Емил Колшуков показа среден
Коментари Харесай

Програмният директор на БНТ показа среден пръст в предаването си


Скрийншот Българска национална телевизия

Програмният шеф на Българска национална телевизия Емил Колшуков сподели междинен пръст във воденото от него предаване " Още от деня " в петък вечер. Той показва неприличния жест не веднъж, а два пъти.

Това стана по време на диалог с някогашния министър на екологията в първото държавно управление на Бойко Борисов Нона Караджова, показана като специалист, и на Борислав Сандов от партия " Зелените ", който е деятел от митингите за отбрана на Пирин. Темата, която обсъждаха беше продължаващите митинги в отбрана на Пирин и построяването на втори въжен превоз в Банско.

Програмният шеф на Българска национална телевизия стартира диалога в предаването си с видео от новинарски репортаж на малкия екран от митинга пред постройката на Българска национална телевизия. Предупреди, че не е подобаващ за деца, поради нецензурните думи и фрагменти. Причината - един от участниците в митинга държи брошура с непристоен знак – изобразена ръка със характерната настройка на пръсти. Чуват се и нецензурни апели.

По този мотив Кошлуков прочете декларация на публицистите от " По света и унас ", които стачкуват против отношението, което са получили от участници в митинга.

Попита - " Г-н Сандов, добър вечер от лекето Кошлуков. Как се чувствате в студиото на петно? ". Следва спор по тематиката за отбраната на Пирин.

В края на диалога Кошлуков свива пръсти по характерния метод, при който единствено междинният стърчи. Обръща се към Сандов с думите - " А този знак ще го има ли... ". Природозащитникът му дава отговор, че не носи отговорност за дейностите на неидентифицирани участници. Обяснява, че той не е правил този жест и позволява, че става дума за провокация.

Кошлуков обаче не се предава и още веднъж демонстрира неприличния жест, без предизвестие, както за видеото, че предаването съдържа фрагменти, несъответствуващи за всякаква публика.

Всичко това се случва в най-гледаното време. Официална реакция от Българска национална телевизия за държанието на програмния й шеф няма досега. Такава няма и от Съвета за електронни медии, който следи дали се съблюдават разпоредбите.

За това пък измежду чиновниците в Българска национална телевизия се споделя нов анекдот:

Питат генералния шеф Коко Каменаров: " Защо Кошлуков демонстрира междинен пръст от екрана? "

Каменаров мисли две секунди и отсича: " Защото може. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР