Скръбта като основен мотив за действие на група от четири

...
Скръбта като основен мотив за действие на група от четири
Коментари Харесай

Вайола Дейвис събира Вдовици за обир

Скръбта като главен претекст за деяние на група от четири радикално разнообразни дами в незаконните им планове – това ни показва носителят на „ Оскар “ Стив Макуин („ 12 години в иго “) в премиерното заглавие за седмицата „ Вдовици “.

Още със заглавието си, филмът ни подсказва каква е отправната точка, която ще завърти действието му. Сюжетът е и по претекстове на едноименния британски минисериал, със сюжета на който се нагърбва Линда Ла Плант. Този път самият Макуин се захваща с разговорите, а негов съавтор е Джилиан Флин. Главната роля – на водача на вдовиците-обирджийки застава Вайола Дейвис. Актрисата получава специфична покана да застане пред камерата от Макуин, а безапелационното си „ да “ споделя откакто изчита до край историята му. „ Харесва ми това, през което Вероника минава. Харесва ми, че е ненапълно загадъчна, само че в това време ми е много позната. Хареса ми, че в центъра на сюжета е една любовна история. Хареса ми да вземам участие в една сходна любовна история, тъй като, както знаете, в последно време играя доста функции на юристи, детективи и шефове на Централно разузнавателно управление на САЩ. А това е една разтърсваща любовна история “, споделя Дейвис. Неин екранен брачен партньор е Лиам Нийсън, който скача в кожата на престъпно проявения Хари Роулинс. След като той пада жертва на престрелка в опита си да провежда грабеж, а с него гибелта си намират и всички съучастници, Вероника (Дейвис) се нагърбва със задачата да довърши това, което обичаният й по този начин и не съумява.

В началото всички сме напълно непознати. Но единственото нещо, което ни свързва, е че нашите мъже са починали по време на пукотевица и че всички те са били крадци. Също и фактът, че всички сме разорени и би трябвало да оцелеем по някакъв метод. Но също така, не може да бъдем по-различни една от друга

декларира още звездата от „ Огради “.

Трилърът „ Вдовици “ потегля на странствуване из родните киносалони от на следващия ден.

Източник: monitor
Снимка: Alexandra Films
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР