Скорпионът е знак, който може да бъде характеризиран с няколко

...
Скорпионът е знак, който може да бъде характеризиран с няколко
Коментари Харесай

Характерът на Скорпиона

Скорпионът е знак, който може да бъде характеризиран накратко: преданост, пристрастеност, динамика, отнемане, ревнивост, недоверчивост и манипулативност.

Скорпионът е човек, който е с сложен за проучване темперамент, той рядко демонстрира страстите си и съумява да се държи невъзмутимо даже в сериозни обстановки.

Скорпионът постоянно задава въпроси, защото постоянно желае да изследва обстановката напълно. Той желае да знае безусловно всеки подробност.

Скорпионите постоянно съумяват да манипулират всеки, който се пробва да ги уязви. Хората от останалите зодии постоянно са привлечени от Скорпиона.

Една от главните черти на тази зодия е безспорната самостоятелност. Скорпионът мъчно се въздейства от непознато мнение. С приятелите си представителите на тази зодия са доста лоялни, а към половинките си рядко демонстрират ревнивост.

Тази зодия се отличава с изключителна памет. Скорпионът бързо прости, само че в никакъв случай не не помни, и от време на време е в положение да отмъсти за тягост, породена от някого.

Той постоянно е признателен за добрината, която някой стори, и постоянно е подготвен да върне жеста. За да бъдете другар със Скорпиона, би трябвало постоянно да сте почтени с него.

Тази зодия се отличава със ужасно, само че от време на време шокиращо за близките възприятие за комизъм. Скорпионът може да се трансформира в ослепителен хирург, академик и водач.

Скорпионът е доста упорит, толерантен и принципен, той върви към задачата постепенно, само че несъмнено. За постигането на задачите му постоянно му оказва помощ блестящата му памет.

Скорпионът е занаятчия в криенето на страстите си, това постоянно му оказва помощ да завоюва в бизнеса си. Въпреки това той е извънредно прочувствен. Скорпионите се отличават със мощната си вътрешен глас и разбирането на човешката логика на психиката.

Трудно може да накарате Скорпион да ви се довери, само че откакто премине изпитателният период, Скорпионът е в положение да ви бъде другар вечно.

Жената Скорпион е заредена с голяма вътрешна мощ, тя е способна да се оправи с всяко изникнало на пътя й затруднение. Тя желае да знае всичко за колегата си, без да му дава никаква информация в подмяна. Скорпионката не стопира да флиртува даже в преклонна възраст.

Мъжът Скорпион може да се усеща трагичен и самичък без обичаната си жена, само че в никакъв случай няма да й покаже това при възможна разлъка. Това, което той не понася в една връзка, е опитът на дамата да го командва.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР