Скоростно разведена се оказа дъщерята на шоумена Иво Танев. Албена

...
Скоростно разведена се оказа дъщерята на шоумена Иво Танев. Албена
Коментари Харесай

Драма: Щерката на Иво Танев в скоростен развод с Десо от "Мастило"!

Скоростно разведена се оказа дъщерята на шоумена Иво Танев. Албена Танева, която е към този момент част от предаването на Гала, постави завършек на брака си с Десислав Данчев - Десо, който е китарист на " Мастило ". Двамата имат дъщеричка, която, несъмнено, остана да живее с Албена, само че и татко й се грижи за нея.

Като причина за развода околните им акцентират непрекъснатите кавги, огласящи дома им, които произтичали главно от разликата в годините им. Десо е с 16 лета по-голям от Албена. Надали единствено в това е повода обаче, по-вероятно е да имат големи разлики в характерите.

Припомняме, че преди време Десо беше гадже на Вики от " Мастило ", само че по този начин и не съумяха да стигнат до семейство. А с Албена Танева се загаджили в действителност като на кино - в миг, в който Десо и тогавашната му другарка завели Албена на море, сякаш, с цел да я срещат с някой, подобаващ за нея.

" Не знам какво стана. Както си лежах по стомах на плажа, Албена се съблече по бански и ми изфиряса мозъкът. " Забих " се в пясъка - тотално и си откачих по нея ", разказваше с усмивка Десо преди време.

Е, очевидно магията от първото събличане по бански и първите трепети от дълго време е изчезнала и в този момент двамата са поели по разнообразни пътища. Въпреки това обаче не престават да поддържат връзка, в името на детето.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Иво Танев Албена Танева Десо от Мастило Десислав Данчев Десо Вики от Мастило бански на плажа Албена Танева и Десислав Данчев Десо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР