Скоро най-бедните хора в Европа ще плащат най-скъпата храна. Това

...
Скоро най-бедните хора в Европа ще плащат най-скъпата храна. Това
Коментари Харесай

Манолова: Скоро най-бедните хора в Европа ще плащат най-скъпата храна

Скоро най-бедните хора в Европа ще заплащат най-скъпата храна. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по бТВ.

" Това не е обществен, а противообществен бюджет. Прехвалените 20 милиарда лева са тъкмо 14% от Брутният вътрешен продукт. В естествените европейски страни процентът на тези разноски е 20. България се оказа единствената страна, която не е дала стотинка на семействата. Тук, където хората имат най-ниския стандарт на живот, властта не даде и стотинка на българските семейства “, добави тя.

Манолова акцентира, че в изискванията на рецесия това е още по-тревожно.

„ Онези 60 лева, които се дадоха на работещите небогати, от дълго време са изядени от инфлацията. Има потребност от партия, за която хората да знаят, че е тази, която се занимава със обществените проблеми на българите: приходи, работа, данъчна система, която да поддържа най-ниско доходните групи “, изясни тя задачата на новия си политически план.

По думите й партията на Нинова – Българска социалистическа партия, не е изпълнила нито едно от обещанията си. „ Безплатните детски градини са единственото, което е направено. Социалният вектор на това държавно управление липсва. Разочарованието на българските жители е голямо поради неизпълнените обещания. Партията на Нинова съобщи пенсионерите и всички уязвими групи “, акцентира тя.

Според нея схемите на ГЕРБ се възпроизвеждат още веднъж от „ държавното управление на смяната “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР