Скопие. Руските комици Владимир Кузнецов и Алексей Столаров, известни като

...
Скопие. Руските комици Владимир Кузнецов и Алексей Столаров, известни като
Коментари Харесай

Денешен : Руските комици Вован и Лексус са провели три разговора със Заев, представяйки се за Столтенберг и Порошенко

Скопие. Руските комици Владимир Кузнецов и Алексей Столаров, известни като Вован и Лексус, са провели три диалога с обща дължина от 54 минути със Зоран Заев в интервала, в който той заемаше премиерския пост в югозападната ни съседка. Единият от тях се е показал за тогавашния президент на Украйна Петър Порошенко. Интересно е, че третият диалог се организира в миг, в който Порошенко е отвън Украйна, само че Заев счита, че приказва тъкмо с първия човек в страната, отбелязва електронното издание на скопския вестник " Денешен " .
По време на диалога, представящият се за Порошенко споделя на Заев, че Йенс Столтенберг е на линия и го пита дали желае да приказва с него и Заев се съгласява да приказва с човек, който счита за генералния секретар на НАТО.
Преговорите се организират, съгласно Кузнецов и Столаров, в края на август 2918 година, шрез януари 2019 година и на 20 април 2019 година
В един миг Порошенко споделя (преди референдума за името в Македония), че не е значимо кой гласоподава, а кой брои бюлетините, на което Заев се разсмива. Порошенко също споделя, че Украйна има историческа връзка с Александър Велики, тъй че Заев би могъл да се обръща към него с Петър Македонски, на което той се смее и споделя: " Много добре, доста добре! Ок, Петър Македонски ".
По време на диалога Заев цитира Уес Мичъл, Столтенберг и Ангела Меркел. Той разисква и осъжда концепцията за замяна на територии сред Сърбия и Косово и счита, че Русия се намесва и желае да дестабилизира района.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР