SKODA Auto разпространи нови подробности, снимки и видео на изцяло новото поколение

...
SKODA Auto разпространи нови подробности,
снимки и видео на изцяло новото
поколение
Коментари Харесай

SKODA с нови подробности за изцяло новата FABIA

SKODA Auto популяризира нови детайлности, снимки и видео на напълно новото поколение на модела Fabia.

Този път от SKODA разкриват информация за основните габарити и дизайна на Fabia, в резултат на което разбираме, че новата генерация на модела ще бъде осезаемо по-голяма от към момента настоящата си версия.

Новата Fabia е създадена на платформата MQB-A0, вследствие на което дължината на автомобила е увеличена с цели 110 мм до общ показател от 4107 мм. Междуосието на колата е увеличено с внушителните 94 мм до 2564 мм, а ширината получава +48 мм до 1780 мм.

В резултат на това, бъдещите собственици на ще могат да разчитат на доста по-голям интериорен шир, какот и товарно отделение с съдържимост от 380 литра.



По отношение на дизайна, от SKODA коментират, че новата Fabia ще бъде с най-добрата аеродинамика в своя клас (0.28 cd), което, в композиция със специално оптимизираните джанти на колата, допълнително ще способства за подобрената горивна изгодност и екологичност на моторите. В гамата ще бъдат включени пет оферти, базовото от които ще бъде трицилиндров, еднолитров атмосферен мотор във вариант 65 и 80 конски сили в композиция с петстепенна ръчна предавателна кутия. Следващата стъпка ще бъде еднолитров TSI турбо елемент с 95 и 110 конски сили, а топ-версията на Fabia ще разполага с 1.5-литров TSI елемент с 150 конски сили и 7-степенна DSG роботизирана предавателна кутия.

В оборудването на новата SKODA Fabia ще могат да бъдат включени до 9 защитни въздушни възглавници, система ISOFIX на всички седалки, Travel Assist пакет с функционалности за асистиране на ръководството, както и множество познати и нови оферти от хитроумното семейство аксесоари и решения Simply Clever.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР