SKODA AUTO обяви, че съвместно с Техническия университет на Либерец, е

...
SKODA AUTO обяви, че съвместно с Техническия
университет на Либерец, е
Коментари Харесай

Още повече еко-материали в интериора на колите на SKODA AUTO

SKODA AUTO разгласи, че взаимно с Техническия университет на Либерец, е създала и подала за патент нов резистентен и еко-отговорен материал, съществена съставка в който е пулпа от захарно цвекло и е в процес на изследване на различен подобен, създаден въз основата на растението мискантус.

От SKODA AUTO споделят, че и двата нови материала могат да се употребяват като декоративни решения за интериора на автомобилите й, включително приложения по вратите и предното табло. За онагледяване, от автомобилната марка са създали особено решение за вътрешността на Octavia.

"Имаме за цел да бъдем пионери в областта на устойчивостта ", коментира Йоханес Нефт, член на борда Техническо развите на SKODA Auto. "Предприемаме цялостен метод по тематиката и работим за много повече от CO2 излъчванията на нашата автомобилна флотилия, ние също се фокусираме върху проучване и използване на екологични материали и проучваме опциите, да вземем за пример върху това по какъв начин материали като кокосови влакна или оризови люспи могат да се употребяват в бъдеще ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР