Скаутите на елитния бразилски Баия са харесали Каули Оливейра, докато

...
Скаутите на елитния бразилски Баия са харесали Каули Оливейра, докато
Коментари Харесай

От Баия харесали Каули, докато гледали Сисиньо

Скаутите на елитния бразилски Баия са харесали Каули Оливейра, до момента в който са гледали някогашния негов съотборник Сисиньо в мачовете на Лудогорец. Интересът на въпросния клуб към десния бек датира от края на ноември 2022 година, а почти оттогава те желаят и плеймейкъра, защото хората на Баия са останали очаровани от качествата на Каули.

Трансферът на стремежи от Панатинайкос футболист в родината му се чака да стане напълно скоро. Баия ще заплати клаузата му за откупуване, която е в размер на 2,5 милиона евро. Както към този момент стана ясно, парите не са проблем за този клуб, който е благосъстоятелност на " Сити футбол груп ", а единствено преди няколко дни купи ляв бек за 3,25 млн. евро.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Колкото до Каули, за него е ясно, че желае трансфер още от края на предходната година. Тогава пристигна офертата от Панатинайкос, която бе за 1,7 млн евро и не задоволяваше разградчани. Малко по-късно дойде и предложение от Чонбук Моторс, което щеше да бъде признато от шефовете на Лудогорец, само че самият футболист не искаше да върви в Южна Корея.

Така в последна сметка победител се оказа Баия. Бразилците напълно скоро ще показват Каули. Неговото предпочитание е било да играе в елита на Бразилия и това в този момент ще стане факт.

" Мач Телеграф "

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР