Скъсана дига в златодобивното селище в Красноярския край в Русия

...
Скъсана дига в златодобивното селище в Красноярския край в Русия
Коментари Харесай

Трагедия в Русия! 13 души намериха смъртта си, заради скъсана дига

 Скъсана дига в златодобивното населено място в Красноярския край в Русия взе 13 жертви, заяви пред ТАСС пресслужбата на съветското министерство на изключителните обстановки, представена от Българска телеграфна агенция.

Пострадали са други 19 души. Следственият комитет на Русия съобщи, че е формирано наказателно дело, както и че е допустимо в тези работен общежития да е имало до 80 души.

Според съветското Министерство на изключителните обстановки тази нощ към 2 ч. московско време в региона на обитаемото място в Красноярския край Шчетинкино на река Сейба е станало разкъсване на дигата на софтуерен водоем на златодобивно дружество.

Водните потоци на практика са отнесли две работен общежития от краткотраен вид. Самото населено място на златодобивниците се намира в труднодостъпна околност. В момента на мястото работят към 270 спасители.

Дигата, която се скъса, не е била официално записана, съобщи пред телевизия Россия-24 губернаторът на региона Виктор Усс, представен от ТАСС. Дигата е била висока 5 метра, а работническото населено място, пометено от водите, се е намирало по-ниско от водоема.

Според управляващите дигата се е скъсала поради изобилните превалявания, които в последна сметка развалили оборудването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР