Скарлет Йохансон винаги е била в отлична форма и неведнъж

...
Скарлет Йохансон винаги е била в отлична форма и неведнъж
Коментари Харесай

Тренировките и диетата на Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон постоянно е била в отлична форма и нееднократно сме завиждали за съвършената ѝ фигура. В ролята на Черната вдовица в сагата за " Отмъстителите " обаче Скарлет даже съумя да " надмине " себе си по съблазън.

И в случай че досега сме се чудили какво тъкмо спортува и яде, с цел да наподобява по този блестящ метод, в този момент е точното време е да научим тайната ѝ, тъй като Скарлет Йохансон разкрива своя режим пред Hollywood Reporter.

" По-силна съм и в по-добра форма, в сравнение с преди 10 години, което е необикновено ", споделя Йохансон и добавя, че дължи всичко това на усиленото спортуване и верния режим на хранене.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Black Widow ‎⧗ Movie Source ‎ (@blackwidowmovie) на Апр 18, 2019 в 8:55 PDT

Тренировките ѝ включват освен доста кардио извършения - спринт, скачане на въже и така нататък, само че и разнообразни серии с фитнес уреди и тежести. В допълнение към по-традиционното натоварване, в тренировката на Скарлет остава време и за серия от извършения с превъзмогване на трудности и скокове.

" Ако вършиме екшън сцена, желаете да сте във форма освен в първата, само че и в двадесетата сцена, по тази причина би трябвало да упражнявам за устойчивост ", добавя актрисата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Black Widow ‎⧗ Movie Source ‎ (@blackwidowmovie) на Апр 27, 2019 в 9:00 PDT

Що се отнася до диетата, Скарлет яде всичко - зеленчуци, протеини, въглехидрати, мазнини , само че има режим с избрани часове без банкет на храна. Актрисата се доверява на така наречен фастинг , който е новата мода измежду диетите.

В случая приказваме не за ограничение на количеството храна, а на времето за нейния банкет. Най-разпространеното предписание е да се храним в границите на осем часа на денонощие, а останалите 16 да дадем отмора на организма си.
 Скарлет Йохансон, Райън и Ерик Джонсън, черният шоколад и тренировките
Тайната за съвършеното тяло на Скарлет Йохансон

Какво поучават актрисата персоналните ѝ треньори

Все още имаме време да влезем във форма за лятото и да изглеждаме като Скарлет Йохансон, по тази причина още през днешния ден започваме интензивно да спортуваме и да тестваме фастинга.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР