Скърбящите деца на Хю Хефнър вдигнаха тост, след като се

...
Скърбящите деца на Хю Хефнър вдигнаха тост, след като се
Коментари Харесай

Децата на Хеф вдигнаха чаши с шампанско в негова чест

Скърбящите деца на Хю Хефнър подвигнаха тост, откакто се събраха в ресторант в Калифорния, с цел да почетат паметта на създателя на Playboy единствено часове след кончината му. Синовете на Хефнър – 26-годишният Купър, 27-годишният Мартсън и 62-годишният Дейвид – се събраха със сестра си, 64-годишната Кристи, за възпоменателна вечеря в японския ресторант Кацуя в Брентууд, написа в. " Дейли Мейл ".

Изглежда, че 31-годишната брачна половинка на Хефнър, Кристъл Харис не е била поканена. През последните години Купър бе поел отговорността за ръководството на списанието Playboy, до момента в който брат му Мартсън, който е публицист, стоеше настрани от фамилния бизнес. Най-големият наследник на Дейвид пък се държеше надалеч от светлината на прожекторите през целия си живот.

Сестра му Кристи пък е цялостна диаметралност. Тя известно време бе ръководител и изпълнителен шеф на Playboy Enterprises – от 1988 до 2009 година, а в този момент постоянно съветва Купър по отношение на бизнеса.

На фотоси се вижда по какъв начин децата на Хю подвигат чаши в негова памет, приказват си между тях пред ресторанта, а по-късно се качват в бяла кола. Междувременно, тялото на Хефнър бе откарано от имението на Playboy в ранните часове на четвъртък, с цел да стартира пътя си към мястото на безконечния си сън до Мерилин Монро.

След 1000 случки: Търси безконечен покой до Мерилин

Създателят на мъжката библия Хю Хефнър ще спи безконечния си сън до една от най-големите хубавици на всички времена и първата моделка на Плейбой, написа в. „ Сън “. Според изказванията Хефнър си е купил място до това на Мерилин Монро в мемориалния парк Уестууд Вилидж в Лос Анджелис, с цел да може да лежи до актрисата вечно. Издателят е купил мини мавзолея през 1992 година за 75 000 $. През 2009 година пък неизвестен участник в търг купи място над гроба на Монро за 4.6 милиона $.

Прекарах прекомерно огромна част от живота си, търсейки любовта на неверните места, разтворил душата си основателят на Playboy. Основателят на мъжката библия Хю Хефнър в никакъв случай не е страдал от липса на красиви дами в живота си. Бил е женен три пъти, спал е с над 1000 дами. Въпреки това медийният магнат признава, че по този начин и не съумял да откри своята половинка. „ Прекарах прекомерно огромна част от живота си, търсейки любовта на неверните места. Така и не открих моята сродна душа “, разкрива Хефнър в изявление за „ Ню Йорк Таймс " през 1992 година

Преди няколко години Хефнър се похвали пред сп. Esquirе, че е спал с над хиляда дами, само че постоянно е бил правилен на съпругите си по време на браковете им. Наваксвал си обаче в ергенските интервали.

Звезди ридаят за Хеф

След новината за гибелта на Хю Хефнър звезди и някогашни плеймейтки използваха обществените мрежи, с цел да засвидетелстват почитта си към създателя на " Плейбой ", който назовават мачо, мит, легенда, човек, който живееше и подаряваше фантазии.

" Благодаря ти, че беше бунтовник и промени живота на толкоз доста хора, както и моя, написа в Тwitter тв звездата Джени Маккарти.
За мен е чест, че бях част от екипа " Плейбой ". Ще ни липсваш, обичаме те, Хеф ", гласи туитът на риалити звездата Ким Кардашиян.

" Сълзите ми не стопират, не мога да си показва още какъв брой " зайчета " също плачат за теб. Ти беше класен състезател, написа в Instagram актрисата и модел Кармен Електра.

" Хю Хефнър беше ГИГАНТ в издателската активност, публицистиката, свободното слово, битката за цивилен права. Беше мой другар. Почивай в мир, Хеф ", гласи туитът на Лари Кинг.

" Когато почива Хефнър, всички мълчат: легендата в този момент е в един по-добър свят ", написа във Фейсбук Парис Хилтън. /Марица.бг

тагове хеф шампанско чест
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР