Скъпо момиче,Знай, че да обичаш себе си е най-важният урок,

...
Скъпо момиче,Знай, че да обичаш себе си е най-важният урок,
Коментари Харесай

До момичето, което не знае как да обича себе си

Скъпо момиче,

Знай, че да обичаш себе си е най-важният урок, който би трябвало да научиш през живота си. Любовта, ориентирана във вътрешността, отваря порти. Отваря света – цветен и прелестен, тъкмо като самата теб.

Когато обикнеш своето вътрешно Аз, ще се научиш по какъв начин да се доверяваш на хората и да виждаш положителното у тях, вместо да се страхуваш дали няма да те наранят. Ще научиш, че всеки човек, който срещаш по житейския си път, има причина да се е озовал там, без значение какво ти е донесъл. Ще станеш устойчива на експанзията, на гнева и на омразата, тъй като любовта, която свети от вътрешната страна, е най-яркият фенер в моменти на мрак . Защото при всяко едно предизвикателство, което преживяваш, всякога, когато се съмняваш в себе си, всякога, когато ти е мъчно, ще знаеш, че любовта продължава да участва там, вътре в теб.

Не вярвай на всичко, което минава през мозъка ти. Във всеки от нас дреме един критик, който непрекъснато ни пази от неприятности. Но доста повече ни пази от всичко хубаво, което може да ни се случи. Затова не му се доверявай изцяло. Заслушай се в мелодията на сърцето си и остави тя да те води.

Най-добрият метод да изживееш живота си е обичайки себе си. Точно тази обич е ключът към смяната на света!

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР