Скъпо и прескъпо е струвала на Стефан Данаилов любовната му

...
Скъпо и прескъпо е струвала на Стефан Данаилов любовната му
Коментари Харесай

България Спря! Току-Що Изплува Голямата Тайна На Стефан Данаилов, Плати Милиони, За Да Я Потули, Но Край!

Скъпо и прескъпо е коствала на Стефан Данаилов любовната му спекулация с актрисата Ирен Кривошиева. Мастера е пръснал толкоз доста пари по някогашната си държанка и извънбрачния си наследник, че днс щеше да е с тлъста банкова сметка и да има къща на френската Ривиера.

Ламбо се вижда с наследника си за първи път когато бебето е на 3 месеца. Когато Владко към този момент е двегодишен майка му го води в Америка. Финансира я естествено таткото. Който с цел да купи мълчанието на Ирен й дава солидна сума.

Самата актриса признава, че е дала обет за безмълвие. После споделя, че точно Стефан е повода да напусне България.

Естествено брачната половинка на Данаилов не знае, че Ламбо има извънбрачен наследник. Тайно от нея той продължава да праща пари зад Океана. Въпреки, че дълги години Стефан Данаилов не признава Владко за собствен правоприемник в никакъв случай не е преставал да се грижи за него и за някогашната си държанка. С която контактуват скрито. А колкото по-голям става сина му толкоз повече пари потъват по него.

Така наследникът на Мастера привикнал да лейнтяйства. Не пипвал никаква работа както и нямал упоритости да прави някаква кариера. Стефан Данаилов виждал на къде вървят нещата, само че от гузна съвест не смеел да дава препоръки и не държал сметка на наследника си, който бил отгледан единствено от майка си, написа разкрития.ком.

През 80-те години Стефан и брачната половинка му водели много разблуден живот. Легендарният артист се скъсвал от работа, само че и много пийвал. Дома си трансформирал в хан. Гостите се нижели един след различен. Мери също била с необятни пръсти и харчела много. Днес Ламбо не съжалява за предишното, само че признава, че е можел да има първокласна вила в Монте Карло, в случай че не пръскал парите с лека ръка. Но множеството му средстава били изхарчени за Владко.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР