Скъпи Водолеи, предстои един интересен и вълнуващ месец. През първата

...
Скъпи Водолеи, предстои един интересен и вълнуващ месец. През първата
Коментари Харесай

Водолеи, април ви носи ключови промени в живота

Скъпи Водолеи, следва един забавен и трогателен месец. През първата половина на април може да почувствате напрежение и раздразнителност, само че още през втората половина на месеца ще стартират да се случват нужните промени. Някои Водолеи ще сменят работата си или ще има промени в работната им среда, които ще им бъдат от изгода.

Този месец би трябвало да обърнете повече внимание на въпроси, свързани с финансовия бранш, защото наподобява, че може да има закъснение на парите, които очаквате или да се появят изключителни отговорности. Марс в Рак ви дава сила и мотивация в работата ви, само че е допустимо да има различия с сътрудници, като в същото време би трябвало да внимавате и за дребни произшествия. Доста натоварващ интервал е към средата на месеца, защото комбинацията от професионални и други отговорности ще усили умората и евентуално ще сътвори неспокойствие у вас.

 жена

Юпитер предлага красиви благоприятни условия във всички области на живота, които най-вероятно ще се осъществен и на които можете да се радвате. Импулсивните страсти ще са присъщи за първата половина на месеца, тъй че би трябвало да внимавате. Преживявате основни промени този месец, които ще ви оказват помощ да израснете в себе си. Ще си върнете силата на мозъка си, ще го усъвършенствате и ще отключите нови порти за усещане.

 жена

Що се отнася до любовта, първата десетдневка Венера е в провокационен квадрат към знака ви, заради което е належащо доста внимание, с цел да не зародят разлики в региона на връзките. Отделете време да бъдете със фамилията, бъдете благи с околните си, разкрасете своето пространство и се отпуснете в уюта на дома. Втората половина на април е прелестна за положителни запознанства. Възможно е човек, който възприемате като другар, да ви „ разкрие картите “ и да признае възприятията си към вас или пък посредством другар да срещнете човек, който да харесате и с който да влезете във връзка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР