Скъпи Везни, юни ще бъде много балансиран месец за вас.

...
Скъпи Везни, юни ще бъде много балансиран месец за вас.
Коментари Харесай

Везни, през юни ви очаква нова тръпка!

Скъпи Везни, юни ще бъде доста уравновесен месец за вас. Ще се концентрирайте върху професионални и фамилни въпроси, както и въпроси, свързани с вашето персонално израстване. За да се възползвате оптимално от месеца, ще би трябвало да решавате проблемите по бърз и ефикасен метод. Регулирайте темпото на работата си, с цел да избегнете претоварване.

На работа ще положите доста старания, с цел да измененията всички неща, които ви нервират или разстройват. Опитайте се да работите проведено и дейно. Предстоят събития: в случай че ги управлявате по образован метод, ще постигнете задачите си. Имате доста отговорности и в случай че сте спестовни и контролирате поривите си, ще съумеете да ги оправите. Възможен е непредвиден приход.



Новолунието на 29 юни каца на върха на вашата астрограма и допуска огромна професионална опция. Това може да е покачване или премия, само че също по този начин може да е сигнал за вашата подготвеност да се придвижите в нова кариера. Имате галактическо позволение да го извършите!



Този месец е съвършен за вашата словоохотливост. Ще завържете нови запознанства и ще се отървете от някои нездравословни за вас остарели. На път сте да оправите нещата в връзките си. Ще бъдете доста динамични, отзивчиви и безапелационни. Този месец ще позволи висящи проблеми в любовния ви живот. Ако сте във връзка, всички дефекти и недостатъци ще станат явни и ще повлияят на нейния ход. Повърхностните връзки ще се разпаднат, давайки път на нови начала и за двете страни.

Може да започнете нова връзка с някой, към който се интересувате доста и се пробвате да се сближите от много време. Ако нямате никого съответно поради, отново има огромен късмет да намерите индивида, който търсите.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР