Скъпи съграждани,Осъзнавам напълно отговорността, която поемам с днешното обръщение към

...
Скъпи съграждани,Осъзнавам напълно отговорността, която поемам с днешното обръщение към
Коментари Харесай

Мария Гошева- СДС: Дошло е съдбовно време за града и за всички нас. Нека този мандат да бъде Вашият мандат, на почтените жителите на Благоевград

Скъпи съграждани ,

Осъзнавам изцяло отговорността, която поемам с днешното послание към вас. Нека този мандат да бъде Вашият мандат, на почтените жителите на Благоевград. Решена съм повече от всеки път да извърша дълга си към Вас, общината има потребност от бистрота и човечност . Готови сме да поемем отговорност, за нашият дом -Община Благоевград.

Благодаря на всички за смелостта и куража да застанете в поддръжка на „ Съюза на демократичните сили “. След два дни и тази предизборна акция ще отиде в историята . Какви следи ще остави, зависи от всички нас, откакто осъществим гражданския си дълг и право на глас.

Съюзътна демократичните сили се роди в сложни времена, това е партия с история и всички ние приехме предизвикването да се включим интензивно в политическия живот на Благоевград. Всички ние сме тук, тъй като осъзнаваме, че са нужни незабавни промени на политическата система в Благоевград, на нейния морал. Трябва честност. Почтеност във всичко! Дошло е съдбовно време за Благоевград и за всички нас. Нека всеки от нас, един по един, до един, да излезем и да гласуваме за нормалност, за разговор, за човещина.

Мария Гошева, претендент за общински консултант

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР