На 02.05.2024 г. около 21:43 часа на ул. “Дунав“ в

...
На 02.05.2024 г. около 21:43 часа на ул. “Дунав“ в
Коментари Харесай

Катастрофи с пострадали в Югозапада

На 02.05.2024 година към 21:43 часа на ул. “Дунав “ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „ Мерцедес “ с 19-годишен лидер от града не е пропуснал и е блъснал 72-годишен негов съгражданин, който е пресичал пътното платно по пешеходна пътека. Пешеходецът е потърпевш с травма на подбедрицата и навяхване на колянната става. На лидера на автомобила е направена проба с техническо средство за приложимост на алкохол, която е негативна.

На 04.05.2024 година към 12:40 часа на ул. „ Пирин “ в гр. Банско, лек автомобил „ Форд Транзит “ с 42-годишен лидер от гр. Белица се е блъснал в железен дирек на улично осветително тяло. Водачът е със подозрение за фрактура на шийката на тазоберена става. Направените му проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни.

На 06.05.2024 година към 19:20 часа на пътя сред с. Първомай и гр. Петрич е станло ПТП сред лек автомобил „ Ваз “ с 85-годишен лидер от гр. Петрич и лек автомобил „ Опел Астра “ с 60-годишна лидерка от с. Първомай. Двамата водачи са потърпевши с охлузни и порезни рани. Направените им проби са приложимост на алкохол са негативни.

2 пътни катастрофи са зародили през почивните дни в Кюстендилска област – на 4 май в Дупница на кръстовището, формирано от улиците „ Страхил Войвода “ и „ Хан Крум “,63-годишен лидер на л.а. „ Пежо “ е лишил преимущество на л.а. „ Фолксваген “, движещ се в посока пътен възел „ Байкал “ и ръководен от 19-годишен лидер, и двата автомобила се удрят. Водачът на пежото е настанен в дупнишка болница с травматичен потрес, лидерът на фолксвагена е с порезна рана на десния крайник. На по-младия лидер тестванията за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни, на другия лидер е взета кръв за разбор. По случая е формирано досъдебни произвеждане в РУДупница, известен е дежурен прокурор;

на 5 май в местността „ Черна равнища “,на пътя Кюстендил – Дупница, е зародило ПТП сред мотоциклет, ръководен от 31-годишен мъж, и л.а. „ Мазда “, ръководен от 54-годишна жена. Водачите са леко потърпевши, мотоциклетитът е с комоцио, о шофьорката – с порезни пострадвания. Тестовете на двамата водачи за приложимост на алкохол и опиати са негативни. Досъдебно произвеждане по случая е формирано в районно управление (на МВР) Бобов дол, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР