Скъпи Раци, предстоящият месец октомври ще ви донесе смесени чувства

...
Скъпи Раци, предстоящият месец октомври ще ви донесе смесени чувства
Коментари Харесай

Раци, през октомври късметът е на ваша страна!

Скъпи Раци, идният месец октомври ще ви донесе смесени усеща и липса на баланс, изключително що се отнася до психическото ви положение. Ще има дни на динамичност и убеденост, когато всичко ще наподобява допустимо и дни, в които ще се почувствате слаби и разочаровани.

Гъвкавостта ще бъде ключът към вашия прогрес. В същото време склонността ви да завършвате нещата ви прави дейни и продуктивни.



Късметът ще бъде на ваша страна в професионалния живот. Ще изразходвате доста сила и старания, само че трудностите ще са незначителни и елементарно преодолими. Придвижвате се елементарно към задачата си и имате късмет да материализирате проектите си. Никаква немарливост не трябва да допускате, в случай че желаете да постигнете задачите си. Вашата сила е висока, тъй че няма да имате проблеми да се справите с всичко.

Вашите финанси ще бъдат в положително положение, само че може да се сблъскате с проблеми с ръководството на някои непредвидени разноски. Голяма част от напъните ви са ориентирани към лични/тайни въпроси. Някои може да изпитват бодърствуване, изключително в случай че не си дават опция да се възстановят и в случай че не разрешават на инстинкта си да им служи.



Все още би трябвало да се учите да се свързвате по-добре с другите, само че на равнище продан на хрумвания, най-съкровени мисли, персонални убеждения. Братя и сестри, съседи, близки родственици, другари и сътрудници може да играят по-важна роля от нормално в живота ви. Изглаждайте разликите, като употребявате вашите дипломатически умения. При вас идват свежи познанства и другарства, които доставят наслаждение, ентусиазъм и хрумвания.

Този месец ще благоприятства и любовния ви живот. Ще имате опция да поправите доста неща в връзките си, като по този метод настроението ви ще се усъвършенства. Ако сте почнали връзки, вие към този момент сте подготвени за ново равнище на ангажираност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР