Скъпи, приятели! Българските слуги на янките са напът да ни

...
Скъпи, приятели! Българските слуги на янките са напът да ни
Коментари Харесай

Скъпи, приятели! Българските слуги на янките са напът да ни въвлекат в конфликта в Украйна и да ни превърнат в огнева линия!

Скъпи, другари! Българските прислужници на янките са напът да ни въвлекат в спора в Украйна и да ни трансфорат в огнева линия!

Същите водят договаряния за доставка на оръжие в Украйна, с което да бъдат убивани съветски жители и бойци, потомци на съветските войни, които дадоха живота си, с цел да я има през днешния ден България.

Българските медии са съучастници в най-ужасната операция и неистини за протичащото се.

На продажните медии и прислужниците на янките напомням, че на 20 май 2020 година българското Народно заседание одобри декларация против административната промяна в Украйна, която цели асимилирането на стотици хиляди българи и заличаването на българската им еднаквост.

За разлика от надупените управници в България, съветските потвърдиха, че няма да търпят гаври, издевателства и убийства против руснаците в Крим, Донецк и Луганск. Такива издевателства бяха осъществени и против българинът инж. Иван Милев – жив изгорял в Одеса на 2 май 2014 – деятел на българската общественост, българинът Александър Николов – кротичък протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014, опожаряват и българския културен дом в Одеса на 2 май 2014.

Издевателствата не престават с раздраните 15 български флагове в Киев на 7 юли 2015 пред визитата на българския президент.

Както е тръгнало прислужниците на янките са напът да ни трансфорат в жертви на най-ужасните безумия. Същите тези в слугинската си насоченост са подготвени да забранят „Руската салата“, а всеки, който си разреши да я употребява да бъде обществено екзекутиран, същите прислужници са подготвени да забранят и придвижването по бул. „Руски“, подготвени са с лекост да съборят Руската черква и Паметникът на Царя избавител, който представете си е повдигнат в символ на благодарност към съветския народ!

Отново желая да заявя, че българските медии популяризират невъобразими неистини, по този начин както го правеха против солидно възнаграждение две години и за пландемията, която внезапно не помниха през последните дни!

Димитър Байрактаров
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР