Скъпи Козирози, месец май за мнозина от вас е белязан

...
Скъпи Козирози, месец май за мнозина от вас е белязан
Коментари Харесай

Любов и професионално израстване носи месец май на Козирозите

Скъпи Козирози, месец май за мнозина от вас е белязан от доста позитивни моменти. Желанието за дейна активност ще разреши да планирате нови неща, да започнете да изпълнявате поетите отговорности, постигайки стремежи резултат.

Времето е удобно да се концентрирайте върху професионалното си развиване и да предприемете стъпки към реализиране на задачите си. Ако желаете да извършите смяна в работата, това е добър миг да проучите нови благоприятни условия и да се свържете с евентуални работодатели. За бизнес инициативи това е също удобно време за изследване на нови благоприятни условия за напредък и разширение.



С вашата естествена финансова просветеност и дисциплинираност, вие ще можете да се справите дейно с финансовите трудности. Добър миг да прегледате бюджета си и да потърсите области, в които можете да намалите разноските. Отделянето на време за релаксация и действия за понижаване на напрежението може да помогне за поддържане на цялостното ви богатство.

Транзитът на Венера в Рак след 7 май ще ви помогне да се почувствате по-практични и целенасочени от нормално и може да се възползвате от вложението на повече време и сила във взаимоотношенията си с колегата, с околните си. Това също може да бъде чудесно време за работа върху личностното израстване и самоусъвършенстване.

Ако сте необвързани, това може да е добър миг да се концентрирайте върху себе си, вместо интензивно да търсите връзка. Отделете това време, с цел да се концентрирайте върху личните си цели и желания и верният човек ще пристигна, когато му пристигна времето.

Ако сте фамилни, това може да е добър миг да се концентрирайте върху укрепването на връзката си с колегата си. Комуникацията е основна, тъй че се уверете, че сте открити и почтени един с различен. Като цяло, това е месец, в който да се концентрирайте върху растежа и развиването на вашите взаимоотношения.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР