СКЪПИ ДОБРОВОЛЦИ,За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод

...
СКЪПИ ДОБРОВОЛЦИ,За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод
Коментари Харесай

Приветствие на министър Лечева по случай Международния ден на доброволеца

СКЪПИ ДОБРОВОЛЦИ,

За мен е наслаждение да Ви поздравя във връзка 5 декември – Международния ден на доброволеца, в който показваме своята благодарност и признателност към Вашата благородна активност!

Доброволчеството е важен инструмент в младежката работа и за развиването на младежите в страната, в границите на което се генерират хрумвания и се реализират действия за решение на публично значими провокации. Неговото значение се ускори през последните години, когато целият свят се изправи пред нови компликации и провокации. Изключително ярки образци на съпричастност, човешка взаимност и предпочитание за помощ демонстрираха доброволците в България при издирването на дребния Александър от Перник, при премахване на последствията от наводненията в петте села в Карловско и редица други образци.

Днес благодарим с почитание и почит на Вас, доброволците от всички възрасти, за Вашия безплатен труд в помощ на уязвимите и нуждаещите се от внимание и поддръжка хора. Вашата подготвеност да помагате за по-добрия живот на хора, изпаднали в потребност или неволя, и даже Вашата всеотдайност в сериозни моменти се нуждаят от повече публичност и социална поддръжка. Със мощно развитото си възприятие за отговорност, човечност и борбеност Вие променяте света към Вас към по-добро и зареждате обществото ни с скъпи духовни полезности като съпричастност и грижа към нуждаещи се хора, безрезервност и безрезервна лоялност към положителното. Горда съм, че в България има толкоз доста дейни хора, които осъзнават, че имат основна роля в обществото ни.

С откровено почитание и благодарност към всички Вас приемете моите пожелания за здраве, триумфи и ентусиазъм за реализиране на сполучливи планове и нови доброволчески начинания и в бъдеще. Бъдете постоянно в помощ на нуждаещите се и дано хората посрещат с почитание делата Ви!

Честит Международен ден на доброволеца!

ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА,
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР