Скъпа моя бъдеща любов на живота ми, Знам. Трябваше да

...
Скъпа моя бъдеща любов на живота ми, Знам. Трябваше да
Коментари Харесай

Писмо от мъжа, когото все още не си срещнала

 vintage-love-letters-edward-fielding

Скъпа моя бъдеща обич на живота ми,

Знам. Трябваше да ти пиша доста, доста от дълго време. Прости ми! Имам чувството, че към този момент си изгубила религия в съществуването ми. Но аз съм тук. Аз съм тъкмо зад ъгъла на улицата, в офиса, във Фейсбук, в кварталната сладкарница. Веднъж срещнах погледа ти в метрото. Гледах те цяла вечер на едно празненство. Но истината, скъпа, е че нашето време към момента не е пристигнало. Знам, че се питаш за какво е по този начин.

Наистина не е почтено, че трябваше да чакаш толкоз дълго, да излизаш на срещи на сляпо с вярата да ме разпознаеш, да преживееш толкоз разочарования и самотни нощи. Толкова скърбя, обич моя! Заслужаваш пояснение. Отне ми доста повече време да обясня аргументите за нашето разминаване на себе си, в сравнение с да ти ги напиша тук. Затова бъди безусловно сигурна, че всичко, което ще прочетеш е самата истина. И по този начин...

Все още не сме се срещнали, тъй като:

1. В момента съм с неверния човек.

2. Не съм подготвен да обичам абсолютно.

3. Все още имам вяра, че драмата е израз на обич.

4. Трябва да изляза на още много безсмислени срещи, с цел да схвана, че това, което върша в действителност не ми дава нищо.

5. Животът към момента не е сритал задника ми, по тази причина в случай че в този момент се срещнем, няма да мога да те оценя, както заслужаваш.

6. Все още съм прекомерно концентриран върху личните си потребности.

7. Още не съм се научил по какъв начин да трансформира чувството за дом в сърцето ми в действителност.

8. Все още слугувам на глупави мъжки правила, като „ право на независимост " и „ вечери с момчетата ", тъй като ми би трябвало време да осъзная, че те в действителност са измислени от самотните неудачници.

Ясно е, че към момента не съм достигнал най-хубавата си същина. И в случай че се срещнем в този момент, най-вероятно няма да ме обичаш дълго, а аз няма да те изтърпя. Но имай религия, обич моя! Не се отхвърляй от мен. Знай, че работя върху себе си, тъкмо както правиш и ти. За страдание това лишава повече време, в сравнение с и двамата в миналото сме си представяли. Но аз съм тук и на никое място няма да вървя.

Не се отхвърляй от мен за нищо на света!

Твой за безконечни времена,

Мъжът, който към момента не си срещнала...

Автор: Emily Bracken
Изображения: Pinterest

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР