Скандирания Оставка“ и Довиждане“ прекъснаха на няколко пъти изявлението от

...
Скандирания Оставка“ и Довиждане“ прекъснаха на няколко пъти изявлението от
Коментари Харесай

Тагарев атакува: Лицемерно е да призовавате за мирни преговори, докато Русия води агресивна война

Скандирания „ Оставка “ и „ Довиждане “ прекъснаха на няколко пъти изказването от парламентарната естрада на министъра на защитата Тодор Тагарев по време на дебатите за предоставянетон на неизправни зенитни ракети и комплекси, което в последна сметка бе признато от Народното събрание.

Министър Тагарев акцентира пред народните представители, че оръжията, които даваме на Украйна, са от остатъците на Българската войска, с цел да може украинската страна да отбрани своето население, градове и сериозна инфраструктура от експанзията на Русия.

По думите на българска територия има и няколко групи украински военнослужещи, които минават през образование по британски език и по инженерно-технически състав.

Има интерес от нашите военнослужещи, тъй като това би била една влиятелна за тях активност, която ще увеличи престижа на Българската войска, съобщи министър Тагарев на фона на следващите апели от опозицията за оставка.

Той дефинира като „ дезинформационни внушения “, че България ще бъде въвлечена във война с Русия поради военната си помощ за Украйна, напомняйки, че още над 50 страни оказват помощ на Киев и не са във война с Руската федерация.

„ Лицемерно е да призовавате за мирни договаряния, до момента в който Русия води нападателна война, за да възвърне Руската империя и центровете си на въздействие. Правителството ще продължи да извършва своята стратегия, включително и частта с оказването на военна помощ за Украйна “, приключи Тодор Тагарев, който бе изпратен от редиците на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ с настояването на оставката му.
ТЕМА преди 44 минути 988 преди 53 минути 1123 преди 8 часа 964
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР